NE MOŽETE NAM NIŠTA - STADION OSTAJE TU GDE JESTE: Oglasila se Vojvodina povodom izmeštanja Karađorđa!
Stadion Vojvodine, Foto: Beta / Dragan Gojić

saopštenje

NE MOŽETE NAM NIŠTA - STADION OSTAJE TU GDE JESTE: Oglasila se Vojvodina povodom izmeštanja Karađorđa!

Fudbalski klub Vojvodina nalazi se u finansijskoj i rezultatskoj krizi, pa tako ekipa na startu prolećnog dela sezone ima četiri vezana poraza i čeka je velika borba za mesto koje vodi u plej-of

Objavljeno:

Fudbalski klub Vojvodina reagovao je večeras zvaničnim saopštenjem za javnost povodom poziva koji je jutros upućen navijačima putem jednog tviter profila. U spornom tvitu Novosađani se pozivaju na proteste kako bi aktuelno rukovodstvo bilo sprečeno da tim odvede u drugu ligu a potom izmesti stadion "Karađorđe" i oslobodi atraktivan komad građevinskog zemljišta. Saopštenje FK Vojvodina prenosimo u celini: - FK Vojvodina javno odbacuje pozive koje je u njeno ime na društvenoj mreži 'Twitter' danas uputila nepoznata osoba sa lažnog naloga. Grad Novi Sad i kompanija 'Srbijagas' su snažno stale iza kluba na putu njegovog ozdravljenja, koji se pre svega ogleda u popravljanju ekonomsko-finansijske situacije. Nažalost, sportski rezultati ni izbliza ne prate mere finansijske stabilizacije kluba.

Fudbaleri Vojvodine
Fudbaleri Vojvodine foto: Starsport©

Upravni odbor preduzima niz mera kako bi i sportski rezultati bili u skladu s očekivanjima svih kojima je Vojvodina u srcu. U toku je izrada glavnog projekta stadiona 'Karađorđe', koji i definitivno ostaje na mestu gde je i sada, a sve ostalo su zlonamerne insinuacije onih kojima ne odgovara stabilna FK Vojvodina - stoji u saopštenju crveno-belih iz Novog Sada.

Fudbalski klub Vojvodina nalazi se u finansijskoj i rezultatskoj krizi, pa tako ekipa na startu prolećnog dela sezone ima četiri vezana poraza i čeka je velika borba za mesto koje vodi u plej-of.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.