NE DAJU NAM DA IDEMO U EVROPU: Kosanoviću ponovo nešto smeta...
Milorad Kosanović, Foto: Branislav Božić

nije zadovoljan

NE DAJU NAM DA IDEMO U EVROPU: Kosanoviću ponovo nešto smeta...

Tim Milorada Kosanovića ostvario je remi i tri poraza na startu prolećnog dela sezone, a iskusni stručnjak govorio je posle neuspeha na Banovom brdu o poziciji Napretka

Objavljeno: 20:19h

Napredak iz Kruševca poražen je u sredu na gostovanju Čukaričkom (2:1) u okviru 25. kola Superlige i tako nastavio niz loših rezultata na startu prolećnog dela sezone. Tim Milorada Kosanovića ostvario je remi i tri poraza na startu prolećnog dela sezone, a iskusni stručnjak govorio je posle neuspeha na Banovom brdu o poziciji Napretka. - Igrali smo prvu utakmicu u regularnim uslovima, na terenu na kome može da se nešto igra. Odigrali smo mnogo bolje nego što smo igrali na prve tri utakmice, imali sreće da povedemo i da ne primimo neke golove. Na nesreću, dozvolili smo sebi da dobijemo dva dečija gola, dva smešna gola, ali s obzirom na odbranu sa kojom smo ušli u nastavak sezone to i nije čudno. To je samo nastavak serije. Sve golove koje smo primili, primili smo zbog naših igrača, a ne zbog protivnika i njegove igre. Žao mi je što nismo uzeli bar bod, ali dobro, verovatno ga nismo ni zaslužili - rekao je Milorad Kosanović.

Fudbaleri Napretka
Fudbaleri Napretka foto: Starsport©

Na pitanje da li Napredak još uvek može da se nada mestu koje vodi u Evropu, Kosanović je razočarano konstatovao da od toga nema ništa i obelodanio koji je cilj za ovu sezonu. - Nismo ni krenuli u Evropu, nama ne daju da uđemo u Evropu. Tako da, nismo imali uopšte bolesne ambicije. Igramo za plej-of, nema nam druge. Da je za Evropu ne bismo prodali osmoricu igrača. Trebalo bi nekako da izguramo i da ostanemo u plej-ofu, to je cilj kluba za ovu sezonu - izjavio je Kosanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.