ŠĆEKIĆ OBJASNIO ZAŠTO JE PLAKAO POSLE RADNIČKOG: Kad su navijači zapevali to, nisam mogao da se suzdržim!
Aleksandar Šćekić, Foto: Starsport©

ROMANTIK...

ŠĆEKIĆ OBJASNIO ZAŠTO JE PLAKAO POSLE RADNIČKOG: Kad su navijači zapevali to, nisam mogao da se suzdržim!

Partizan ima težak raspored i dalje. Utakmica 26. kola sa ekipom Voždovca u gostima, a potom i 1/4 finale Kupa Srbije u Kruševcu

Objavljeno:

Sa željom za pobedom, ali mentalno i fizički istrošeni posle 159. Večitog derbija crno-beli nisu savladali ekipu Radničkog u 25. kolu SLS (1:1).

Posle slobodnog dana koji je neophodan za oporavak u teškom rasporedu koji ih očekuje i okretanju novim utakmicama za Partizanov sajt govori Aleksandar Šćekić.

- Svi smo se probojavali utakmice sa ekipom Radničkog, jer smo bili potpuno emotivno i fizički istrošeni posle derbija koji smo odigrali u subotu. Desilo se čega smo se i pribojavali, da smo iz jednog šuta primili gol iako smo čitavu utakmicu napadali, stvarali šanse i bili bolji. Ali nažalost, u fudbalu ne pobeđuje uvek bolji.

Partizan ima težak raspored i dalje. Utakmica 26. kola sa ekipom Voždovca u gostima, a potom i 1/4 finale Kupa Srbije u Kruševcu.

- Upravo tako. Još tri utakmice do reprezentativne pauze, dve u prvenstvu i jedna u Kupu. Okrećemo se njima i boljim rezultatima. U nedelju igramo protiv Voždovca, gde menjamo i podlogu, ali je na nama da se posle današnjeg dana i pauze oporavimo i fizički i mentalno.

Tvoja slika u suzama ispred navijača je juče postala viralna na društvenim mrežama.

- Teško mi je pao poraz od Radničkog! Dok smo izlazili sa terena, iako smo izgubili, naši navijači su nam aplaudirali i davali podršku uz pesmu „I kad ne budeš prvi ti”, što je kod mene izazvalo veliku emociju, gde nisam mogao da se suzdržim i jednostavno su suze krenule. Želim da im se zahvalim svima na podršci i želimo svi da stadion bude pun kao juče - zaključio je emotivni Crnogorac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.