MESI, OVO TI NIJE TREBALO: Vraća se u reprezentaciju Argentine, ali ima sramotne uslove za to!
Leo Mesi, Foto: EPA/Robert Ghement

BAHATO!

MESI, OVO TI NIJE TREBALO: Vraća se u reprezentaciju Argentine, ali ima sramotne uslove za to!

Možemo samo da zamislimo šta će mu sve navijači reći...

Objavljeno:

Po prvi put od Svetskog prvenstva u Rusiji, Lionel Mesi će nastupiti za reprezentaciju Argentine i to za prijateljske mečeve sa Venecuelom i Marokom.

Spekuliše se da je napadač Barselone pristao da igra samo prvi meč sa Venecuelom 22. marta u Madridu, ali ne i da gostuje u Maroku četiri dana kasnije.

Mediji imaju različite informacije o tome, pa jedni tvrde da će ipak putovati i u Afriku, ali uz nekoliko izričitih klauzula, koje se pre svega tiču javnosti.

Naime, novinari neće imati dozvolu da intervjuišu Mesija pre i posle utakmice, niti će fotografi smeti da ga slikaju posle meča. Takođe, fudbalerima i navijačima Maroka će biti zabranjeno da prave selfije sa Mesijem.

Najvažnija klauzula u sporazumu između FS Argentine i Maroka je da reprezentativci afričke selekcije ne smeju da igraju agresivno protiv Mesija. Navodno će im biti naglašeno da startuju blago ili ga čak izbegavaju, a sa druge strane, Argentinci su se obavezali da Mesi odigra najmanje 60 minuta na stadionu Princ Mulaj Abdelah 26. marta.

Sramota, priznaćete, koliko god da volite Lionela!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.