Božović: Očekujem da se javi i Jovićeva tetka da nešto prokomentariše! (FOTO)

Prekipelo treneru Zvezde

Božović: Očekujem da se javi i Jovićeva tetka da nešto prokomentariše! (FOTO)

Zvezdi je pobedu od 3:2 doneo Luka Jović, o kome se mnogo pisalo u poslednje vreme zato što nije igrao
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je važno da njegovi fudbaleri pobeđuju i kada ne igraju dobro, kao što je ocenio da je bilo u Subotici protiv Spartaka. Kad je muka, tu je Luka: Jović doneo pobedu Zvezdi na teškom gostovanju u Subotici! (FOTO)(VIDEO) - Zvezda je veliki klub i pobeđuje i kada ne igramo najbolje, kao što je bilo danas. Utakmica je bila teška i na kraju smo imali sreće da pobedimo. Igračima mogu da čestitam jer su izdržali pritisak - rekao je Božović novinarima u Subotici.

Grujić volejom zamalo pocepao mrežu Spartaka! (VIDEO) Novinare je zanimalo zašto su igrači Zvezde često padali po terenu, ali je trener kazao da nisu samo crveno-beli to činili. - Mislim da nije u pitanju teren, čini mi se da pojedinci nisu došli spremni na utakmicu što se tiče obuće, ali mislim i da nismo samo mi, jer su i Spartakovi igrači padali. Golčina fudbalera Spartaka za 2:2 protiv Zvezde! (VIDEO) Zvezdi je pobedu od 3:2 doneo Luka Jović, o kome se mnogo pisalo u poslednje vreme zato što nije igrao.
Šteta što nije ušla u gol: Pogledajte neverovatan pokušaj loba Kataija koji je završio na prečki (VIDEO) - Svi komentarišu to. Očekujem da se sledeći put javi i njegova tetka da nešto prokomentariše. On samo neka daje golove i biće dobro za sve - podvukao je Božović. (Espreso.co.rs/Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.