OTKRIVENI DETALJI SMRTI MLADOG FUDBALERA: Bandić (23) prošao pregled kod kardiologa, a onda...
Krešimir Bandić, Foto: Instagram

UŽAS!!!

OTKRIVENI DETALJI SMRTI MLADOG FUDBALERA: Bandić (23) prošao pregled kod kardiologa, a onda...

Tragedija koja je potresla ceo Balkan...

Objavljeno:

Mirno veče u Mostaru za Krešimira Bandića (23), fudbalera Širokog Brijega, pretvorila se u kobnu.

Dok je u utorak boravio u stanu kod prijatelja, iznenada se srušio. Doživeo je infarkt. Prevezli su ga na odeljenje hitne pomoći Univerzitetske kliničke bolnice u Mostaru i pokušali da ga reanimiraju, ali nije mu bilo pomoći.

Vest je iste večeri odjeknula Bosnom i Hercegovinom, a ispred stadiona Pecara fudbaleri Širokog Brijega okupili su se u tišini i zapalili sveće za pokojnog kolegu, koji je bio drugi golman ekipe Goce Sedloskog.

Jedna je zapaljena sveća postavljena i na teren, ispod gola. Triput je branio ove sezone, krajem septembra.

Pred kraj prvog dela sezone na treningu je povredio rame i morao je na operaciju od koje se dobro oporavljao. Kako saznaje 24sata.hr, imao je uredne nalaze na lekarskom pregledu u januaru, uključujući i EKG srca. Nesreća ga je pogodila dok je bio u fazi mirovanja, nije bio pod naporom. S klubom je prošlog meseca bio na pripremama u Turskoj Antaliji, gde je bio i veliki broj srpskih ekipa.

Utakmice predstojećeg 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, na rasporedu ovaj vikend, počeće minutom ćutanja u znak sećanja na bivšeg igrača Zrinjskog i Branitelja iz Mostara, koji je na Pecaru stigao prošle godine u januaru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.