MILOJEVIĆ UŠAO U ISTORIJU: Zvezda je na korak od obaranja rekorda koji je postavio Slavoljub Muslin!
Trener crveno-belih, Vladan Milojević, Foto: Beta/Branislav Božić

superliga srbije

MILOJEVIĆ UŠAO U ISTORIJU: Zvezda je na korak od obaranja rekorda koji je postavio Slavoljub Muslin!

Milojević veruje i da je trijumf u Lučanima od 3:1, odnosno izjednačavanje rekorda od 51 utakmice bez poraza u domaćem prvenstvu najbolji poziv za rođendansku proslavu i duel sa Zemunom u subotu od 18 časova

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević posle pobede u Lučanima čestitao je igračima oba tima na prikazanoj igri.

- Veliko bravo za igrače oba tima, i za ekipu Mladosti, i za moje igrače. Bila je lepa fudbalska predstava, mogli smo da vidimo sve. Što se tiče samog toka utakmice, kontrolisali smo apsolutno prvo poluvreme, imali smo i rezultat. Pitanje je šta bi bilo da je Mladost realizovala penal… Mogli smo i bolje da rešimo neke situacije i ranije postignemo treći gol, ali Mladost je iskusna ekipa i vratila se u meč - rekao je Milojević.

Milojević je zadovoljan pobedom
Milojević je zadovoljan pobedom foto: Starsport©

Trener šampiona Srbije nije štedeo reči hvale na račun protivnika iz Lučana.

- Kolega Neško Milovanović vam ne dozvoljava nikada da se opustite i ne znate da je dovoljno vođstvo koliko god da imate. Videli smo i nekoliko promena sistema u ekipi iz Lučana tokom samog toka utakmice, Mladost je vrlo tvrda ekipa protiv koje je jako teško igrati. Mislim da smo zasluženo pobedili.

Milojević veruje i da je trijumf u Lučanima od 3:1, odnosno izjednačavanje rekorda od 51 utakmice bez poraza u domaćem prvenstvu najbolji poziv za rođendansku proslavu i duel sa Zemunom u subotu od 18 časova.

- Okrećemo se duelu sa Zemunom u subotu, samo treba dobro da se odmorimo. Što se tiče Mladosti, vidimo se u plej-ofu, ostaje nam sigurno još jedna dobra utakmica - završio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.