Crveno-beli gaze i ne prestaju: Gol u 71. minutu za 71. bod Zvezde na 71. rođendan! (VIDEO)

superliga srbije 25. kolo

Crveno-beli gaze i ne prestaju: Gol u 71. minutu za 71. bod Zvezde na 71. rođendan! (VIDEO)

Izbranici Miodraga Božovića nastavili su pobednički niz trijumfom nad Jagodinom rezultatom 3:1
Objavljeno: 20:11h
Crvena Zvezda ne prestaje da pobeđuje i stigla je do 22. trijumfa. I kada ne blistaju i kada nisu na svom nivou, izabranici Miodraga Božovića (koji je pogodio sa izmenama) uspevaju da osvoje tri boda. Tako je bilo i protiv Jagodine, koju su crveno-beli savladali rezultatom 3:1. Jagodina nepostojećim ofsajdom drastično oštećena protiv Crvene zvezde! (VIDEO)
Iako je gostujuća ekipa odigrala veoma kvalitetnih 90 minuta, imala brdo prilika, jednostavno domaći tim je uspeo da slavi, što se kaže na suv kvalitet. Kada na Marakani protiv Zvezde promašite 3-4 zicera, nemate čemu da se nadate. Raketna baza Marakana ponovo radi: Spektakularna bakljada Delija! (VIDEO)
Golove za domaći tim postigli su Luis Ibanjez (iz slobodnog udarca), Aleksandar Katai i Ugo Viira dok je jedini gol za gostujući tim delo nekadašnjeg igrača Crvene zvezde, Aleksandra Jevtića. Akciju iz fudbalskih udžbenika, Katai je krunisao golom! (VIDEO) Crveno-beli u narednom kolu gostuju Novom Pazaru, dok Jagodina dočekuje Radnički iz Niša. Kada Ibanjez izvodli slobodan udarac, to je 99 posto pogodak! (VIDEO)
Interesantna je činjenica da je drugi gol na utakmici, Aleksandar Katai postigao u 71. minutu, za 71. bod crveno-belih, na 71. rođendan!
CRVENA ZVEZDA - JAGODINA 3:1 (0:0) Crvena zvezda:
Jagodina: Sudija: Stadion: Gledalaca:
Strelci:
Superliga 25. kolo: Subota:
Voždovac - Mladost 4:1 Crvena zvezda - Jagodina 2:1 Nedelja: Rad - Vojvodina 13.00 Borac Čačak - Spartak 14.00 Čukarički - Javor 14.00 OFK Beograd - Novi Pazar 14.00 Radnik Surdulica - Metalac 14.00 Radnički Niš - Partizan 19.00
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
TOK UTAKMICE 90. minut - GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL!!! Ugo Vieira stavlja tačku na ovaj meč.
69. minut - GOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL!!! Sjajnu akciju crvneo-belih, Aleksandar Katai je krunisao golom!!!
60. minut - GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL!!! Samo minut je trajala prednost domaće ekipe. Aleksandar Jevtić donosi izjednačenje svom klubu.
59. minut - GOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL!!! Luis Ibanjez postigao je pogodak posle sjajno izvedenog slobodnog udarca.
55. minut
45. minut - Imala je Zvezda još dve tri solidne situacije, ali mreže se nisu tresle u prvom delu igre. 31. minut -
23. minut - 21. minut - Fudbaleri Jagodine su uspeli da izdrže nalete domaće ekipe, da bi nakon toga bili drastično oštećeni. Pomoćni sudija je digao zastvicu u trenutku kada se Slavković nije nalazio u ofsajd pozicji. Slavković je nakon toga postigao pogodak, ali se on neće računati.
6. minut -
18:00 - Utakmica je počela.
17:30 -
17:15 -

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.