STATISTIKA ZBOG KOJE JE I RONALDO LJUBOMORAN: Svi mi ćemo unucima prepričavati heroizam Dušana Tadića!
Dušan Tadić, Foto: Profimedia

REAL JE VIDEO SRPSKOG GENIJA!!!

STATISTIKA ZBOG KOJE JE I RONALDO LJUBOMORAN: Svi mi ćemo unucima prepričavati heroizam Dušana Tadića!

Srbin je u centru pažnje zbog učinka protiv Real Madrida, ali kada se pogleda malo šira slika, tek tada se vidi koliki je zapravo njegov uspeh

Objavljeno: 10:25h

- Ovde počiva tim koji je ispisao istoriju - stoji na naslovnoj strani španske Marke, koja je oduvek naklonjena Real Madridu, ali ovog jutra piše hvalospeve o srpskom genijalcu Dušanu Tadiću.

Naslovna strana Marke
Naslovna strana Marke foto: Printscreen/Marca

Posle takvog naslova jasno je koliki je uspeh postigao srpski as, jer je upravo on čovek koji je prekinuo najveću dominaciju u modernom fudbalu - Realove tri titule evropskog prvaka zaredom.

O tome ćemo definitivno pričati svojim unucima, ako i kada ih budemo imali za koju deceniju, kao što su nama naši dedovi pričali o Rajku Mitiću, Vladimiru Petroviću, Draganu Manceu, Stjepanu Bobeku, Draganu Džajiću i ostalim asovima jugoslovenskog fudbala.

Ako vam je večeras mala kvota na PSŽ, možete da probate sa tipom „PSŽ pobeđuje i Mbape daje gol“, gde je kvota 2,50. Pogledajte sve kvote za specijalne igre kladionice MOZZART na Ligu šampiona.

Na stranu to što ćemo za 30-ak godina imati interesantne teme za prepričavanje, za šta je zaslužan Tadić, nego pogledajte vi njegovu statistiku.

Srpski umetnik, klasični broj 10, što bi rekli ljubitelji igrice PES (Pro Evolution Soccer), ove sezone beleži neverovatne brojke. Uz 26 pogodaka, koliko je postigao u svim takmičenjima, imao je i neverovatnih 15 asistencija.

Čisto poređenja radi, Kristijano Ronaldo ima "svega" 21 pogodak i 12 asistencija u dresu Juvea otkako je prešao iz Reala.

Dakle, iako se već decenijama priča da Dragan Stojković Piksi nema pravog legitimnog naslednika, mislimo da je Dušan Silni upravo dokazao da je to daleko od istine!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.