PARTIZAN SE PLAŠI RADNIČKOG: Omalovažavali su nas, nazivali nas Obilićem, ali mi ne strahujemo od njih i Grobara!
Nenad Lalatović spreman za derbi sa Partizanom, Foto: Beta/Saša Đorđević

sve je spremno za novi derbi

PARTIZAN SE PLAŠI RADNIČKOG: Omalovažavali su nas, nazivali nas Obilićem, ali mi ne strahujemo od njih i Grobara!

Nazivali su nas drugim timom Crvene zvezde - istakao je Nenad Lalatović

Objavljeno:

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je danas da se veoma raduje derbiju priotiv Partizana i poručio da njegova ekipa dolazi u Humsku da igra fudbal i pobedi.

- Pred nama je derbi protiv ekipe koju veoma cenimo i nadam se lepom i kvalitetnom meču u pravoj fudbalskoj atmosferi. Ne dopadaju mi se neke izjave na njihovoj televiziji gde se konstantno podgreva atmosfera i pravi nepotrebna tenzija uoči ovog susreta. Mi tamo ne idemo da se bijemo, već da igramo fudbal. Mi smo drugi na tabeli, zasluženo smo na terenu zaradili ovih 59 bodova, hoćemo da se borimo za trofeje, a tamo neko nas omalovažava, naziva drugim timom Crvene zvezde i Obilićem - rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, Nišlije žele da sutra budu Obilići, jer je biti Obilić za njega nešto dobro, pošto to znači da žele da igraju fudbal, ponašaju se viteški i da nisu slučajno drugi na tabeli.

- Veoma respektujem Partizan i trenera Zorana Mirkovića, koji je moj veliki prijatelj i smatram da su ozbiljna ekipa. Ali, moram da kažem da se mi njih uopšte ne plašimo, puni smo samopouzdanja i verujemo u novi pozitivan rezultat. Mogao bih slobodno da kažem da oni imaju određenu dozu straha čim su dali besplatan ulaz i pozivaju navijače da svim snagama dođu i pobede nas. Radnički nije lako pobediti, ne plašimo se ni njih, ni njihovih navijača, respektujemo ih. Nemamo nikakakav pritisak, bežimo im osam bodova, znamo njihove vrline i mane, spremni smo da se pokažamo u najboljem svetlu i da se u Niš vratimo neporaženi, uz napomenu da mi tamo ne idemo da ne izgubimo, već pobedimo - poručio je Lalatović.

Utakmica 25. kola Superlige između Partizana i Radničkog igra se sutra od 18 sati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.