Ivan Tomić o ponašanju u derbiju: Ima osećaj da ću se pojaviti u crnoj hronici!

Grofa ne komentariše

Ivan Tomić o ponašanju u derbiju: Ima osećaj da ću se pojaviti u crnoj hronici!

Strateg crno-belih izjavio da se njegovo ponašanje sa derbija neće ponoviti i rekao da ne želi da ulazi u polemiku sa trenerom Crvene zvezde
Objavljeno:

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je da će utakmica protiv Radničkog biti težak ispit za njegove fudbalere i da se nada da će plasman na tabeli biti bolji nakon te utakmice. - Pred nama je težak ispit, ali cilj je da pokušamo da repriziramo nivo igre i rezultat iz prethodne utakmice i na pravi način se vratimo za Beograd. Očekuje nas izuzetno teška i zahtevna utakmica, motivisan protivnik koji beleži dobre rezultate. Pokušaćemo da budemo na visini zadatka - rekao je Tomić na konferenciji za novinare.

Partizan će u nedelju gostovati Radničkom u Nišu, u 25. kolu Super lige Srbije. Crno-beli posle 24 kola zauzimaju tek šesto mesto, a Tomić je istakao da će njegova ekipa učiniti sve da popravi plasman. - Situacija je takva kakva jeste, apsolutno nam ne ide na ruku i čini nas vrlo uzrujanim i nestrpljivim da je što pre promenimo na bolje - rekao je Tomić. On je dodao da još ne zna u kom će sastavu biti Partizan u Nišu, s obzirom na to da pojedini igrači imaju fizičkih problema, poput Darka Brašanca i Valerija Božinova. Njegova ekipa je u sredu eliminisala Radnički u četvrtfinalu Kupa Srbije pobedom od 2:1, a niški klub je burno reagovao posle te utakmice, nezadovoljan suđenjem.

se slaže sa pojedinim stvarima Trener Crvene zvezde Miodrag Božović u petak je poručio
prestanu da plaču večitog" derbija Vlado Glođović Nijednu poruku ljudima iz Zvezde
fer i sportski
nisu bile na nivou kako bi trebalo Zaslužio sam kaznu
takve stvari neće ponoviti kadar koji ima dobar potencijal i zalog za budućnost

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.