ČUO SAM SE SA VUJADINOM, POPRIČALI SMO: Mirković kao iz topa - mi smo prolazni, derbi ostaje za vek i vekova!
Zoran Mirković, trener Partizana, Foto: Beta/Branislav Božić

konferencija za novinare

ČUO SAM SE SA VUJADINOM, POPRIČALI SMO: Mirković kao iz topa - mi smo prolazni, derbi ostaje za vek i vekova!

Otkrio je da je razgovarao sa Vujadinom Savićem, nakon njegovih reči da se ‘sa budalama ne raspravlja’, nakon što su mu novinari preneli izjavu Nemanje G. Miletića

Objavljeno:

Zoran Mirković je uoči meča protiv Radničkog iz Niša dosta pričao o prethodnom 159. ‘večitom’ derbiju i reakcijama nakon njega.

Dok trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije želeo gotovo ni reč da kaže o derbiju, Zoran Bata Mirković na zvaničnoj konferenciji za medije jeste.

Otkrio je da je razgovarao sa Vujadinom Savićem, nakon njegovih reči da se ‘sa budalama ne raspravlja’, nakon što su mu novinari preneli izjavu Nemanje G. Miletića.

- Čuo sam se sa Vujadinom Savićem, ispričali smo se. Vujadin je veliki sportista, i on je rekao da je možda malo preterao ili možda drugačije razumeo pitanje ili mu je drugačije preneto šta su igrači Partizana rekli - rekao je Mirković.

Vujadin Savić i Saša Zdjelar
Vujadin Savić i Saša Zdjelar foto: Beta/Branislav Božić

Sutra će biti doneta i odluka da li će Zoran Mirković biti kažnjen i kako, zbog sukoba sa pomoćnim trenerom Zvezde Milanom Kosanovićem pred kraj derbija.

– Vrši se pritisak, ne znam iz kog razloga, a možda i znam iz kog razloga. Bićemo oprezni kada su sve stvari u pitanju. Treba da se izborimo sa emocijama, derbi je velika utakmica, takve stvari su se dešavale i pre nas, a dešavaće se i posle nas. Mi smo prolazni, a derbi ostaje za vek vekova. Svi akteri treba da obrate pažnju, kažem i za sebe, naravno: u pripremi i pre derbija, na samoj utakmici, a onda i posle. Igraće se ova utakmica za vek vekova – rekao je Mirković.

Zoran Mirković
Zoran Mirković foto: Starsport©

Utisak je da je Partizan delovao bolje od favorizovanog ‘večitog’ rivala, za šta zasluge idu upravo strategu crno-belih.

– Ako u obe utakmice vodite pa to vođstvo izgubite, i ne bi trebalo da budemo zadovoljni. Ali, kada pogledamo sve ostale stvari, pre svega igrače – ne mogu da budem nezadovoljan njihovom željom, odnosom, kako su sproveli stvari na teren. Ali, uvek može bolje, da kažem tako”, rekao je Mirković.

Sledi okršaj sa Radničkim iz Niša i Nenadom Lalatovićem, još jednom temperamentnim trenerom.

– Epicentar svega i sva pažnja treba da bude na terenu. Često vaše kolege gube vreme što zumiraju nas, korner zastavice…Ako pitate mene, najviše bih voleo onaj široki kadar, kad se sve vidi – poručio je Mirković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.