NE MOŽE NIKO DA RAZVLAČI MOJE IGRAČE: Jel treba njih 20 da linčuje Nikolića zato što je udario Stojkovića?!
Tuča igrača na Večitom derbiju, Foto: Beta/Branislav Božić

zoran mirković se oglasio

NE MOŽE NIKO DA RAZVLAČI MOJE IGRAČE: Jel treba njih 20 da linčuje Nikolića zato što je udario Stojkovića?!

Brzo po završetku utakmice tenzije su splasle, Mirković se pozdravio sa Kosanovićem, Milojevićem, Čaušićem...

Objavljeno:

Trener crno-belih Zoran Mirković, je u izjavi za Sportski žurnal objasnio zbog čega je naglo i agresivno odreagovao.

- Zašto sam se našao tu? Zar je trebalo da sedim na klupi i gledam kako desetorica sa terena i još više njih sa Zvezdine klupe razvlače dvojicu mojih igrača - Nikolića i Uroševića? - pita se Mirković.

- Naravno da sam utrčao, ali ne da bih bilo koga udario, nego da bih zaustavio incidente. Simptomatično je da sam ja označen kao neko ko je nekog udario. Nije isto razdvajanje i udaranje. Odgurnuo sam u želju da razdvojim, a ne da udarim... I mene su gurali u toj gužvi, možda me je neko i udario, ali u tu gužvu nisam došao da bih se obračunao sa igračima nego da bih sprečio tuču... A šta bi se desilo sa tom dvojicom momaka da nisam uleteo? Otišao sam tamo da sprečim gužvu, razdvojio igrače i na kraju krajeva da bi se taj derbi završio.

Zoran Mirković, trener Partizana
Zoran Mirković, trener Partizana foto: Beta/Branislav Božić

Brzo po završetku utakmice tenzije su splasle, Mirković se pozdravio sa Kosanovićem, Milojevićem, Čaušićem.

- Naravno... Odigrao sam 18 derbija i na još dva učestovao kao trener, nijednom nisam izašao sa terena a da se nisam pozdravio sa svim protivničkim fudbalerima i trenerima. Salutirao sam svima. To sam ja. Svakog mogu da pogledam u oči i želim da mene svako pogleda. Ništa se u meni nije promenilo od vremena kada sam igrao. Svakom od mojih igrača govorim: budi gospodin, a verujem da to svojim igračima govore i protivnički treneri. Ali, zar njih 20 treba da linčuje Nikolića zato što je u žaru borbe udario Stojkovića? Možda to nije uradio namerno...

Spekulisalo se da je pomoćni trener Zvezde Kosanović u prvom poluvremenu tražio od četvrtog arbitra isključi Mirkovića zbog čestih pridika sudijama.

- Bavio sam se fudbalom i ne želim da verujem da se ozbiljan čovek - trener bavi takvim stvarima, što mi je na kraju i sam potvrdio posle derbija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.