SLEDE KAZNE ZA VEČITE: Mirković, Milojević i dvojica igrača pod lupom Disciplinske komisije!
Detalj koškanja sa 159. Večitog derbija, Foto: Beta/Branislav Božić

odjeci derbija

SLEDE KAZNE ZA VEČITE: Mirković, Milojević i dvojica igrača pod lupom Disciplinske komisije!

Bilo je burno u subotu

Objavljeno:

Crvena zvezda i Partizan su remizirali u 159. Večitom derbiju, ali fudbal nije bio u prvom planu, već čarke na terenu, sukobi i diskutabilno suđenje.

Bilo je spornih sudijskih odluka, sevale su i varnice među akterima, a na kraju susreta umalo nije do došlo do opšte tuče. Žestoko se zakuvalo nakon što je napadač Nemanja Nikolić laktom udario Filipa Stojkovića, umešao se i vezista Zvezde Goran Čaušić, a ni temperamenti trener crno-belih Zoran Mirković nije uspeo da savlada emocije.

Predsednik Disciplinske komisije FSS Žarko Stevanović u izjavi za “Telegraf” je istakao da će se u sredu razmatrati incidenti sa 159.Večitog derbija i doneti odluke o eventualnim kaznama.

U sredu će biti održana Disciplinska komisija i sve zavisi od građe koja se podnese od strane takmičarskih organa i klubova koji se smatraju oštećenim. U takvom slučaju, moguće je da se razmatraju i Zoran Mirković, Nemanja Nikolić, Goran Čaušić, ili ko god se smatra da je učestvovao u incidentima. Šta ćemo uraditi, zavisi od dokaza koji nam se dostave, a naša želja je da se to što pre reši u duhu regularnosti takmičenja. Nismo tužilački organ, u tom slučaju bismo predstavljali inkviziciju, na osnovu iniciranja i dokaza takmičarskih organa delujemo, a ovde sve zavisi od dokaza i građe koja nam bude podneta. Gledali smo da se sve što pre uradi jer se već u sredu igra i naredno kolo Superlige - rekao je Stevanović za “Telegraf”.

Kaznu bi mogao da dobije i Vladan Milojević zbog komentarisanja suđenja posle derbija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.