NOVI VOĐA NAVIJAČA ZVEZDE ZA ESPRESO: Izgubio sam i živce i glas, šteta što nismo dali i taj drugi gol!
Marko Gobeljić za Espreso, Foto: Espreso.co.rs

FUDBALER KOJI JE BIO NA ŠIPCI

NOVI VOĐA NAVIJAČA ZVEZDE ZA ESPRESO: Izgubio sam i živce i glas, šteta što nismo dali i taj drugi gol!

On je sve vreme uz najvatrenije Delije bodrio crveno-bele fudbalere, a na kraju je sa njima napravio feštu na Severu

Objavljeno: 13:20h

Nije retkost da fudbaleri Crvene zvezde koji u tom trenutku nisu u opticaju za sastav (što zbog povrede, što zbog nekih drugih razloga) budu na "šipci" sa najvatrenijim Delijama.

Takav je slučaj tokom 159. Večitog derbija (Zvezda - Partizan 1:1) bio sa Markom Gobeljićem, koji je tokom celog meča zdušno navijao za svoje saigrače, a onda je bio ljubazan i da popriča sa novinarom Espresa.

Ostaje li žal što nisi igrao na ovom susretu sa Partizanom?

- Sigurno da mi ostaje žal. Derbi je nešto što svaki igrač sanja. Ovo je prvi derbi koji nisam odigrao otkako sam došao. Pokušao sam da sa tribine bodrim saigrače koliko sam mogao. Nismo uspeli da pokažemo ono što umemo i mislim da prvo poluvreme nije odigrano kako treba. U nastavku smo pokazali da možemo da pobedimo, ali nismo uspeli da damo taj drugi pogodak - kaže Gobeljić za Espreso.co.rs.

Da li je lakše gledati Derbi ili igrati?

- Lakše je igrati. Izgubio sam i živce i glas na tribini, ali moram da podržim saigrače, iako nismo odigrali kako treba. Moramo da se vratimo na onaj pravi kolosek i da nastavimo da ređamo pobede.

Naredni meč Crvena zvezda igra u sredu sa Mladosti iz Lučana, a već je poznato da na njemu verovatno neće biti prvog golmana Milana Borjana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.