NIJE ITALIJA, A NIJE NI ŠPANIJA: Lacio dobija 100.000.000 evra za Sergeja!
Sergej Milinković Savić, Foto: Dado Đilas

VERUJETE LI U OVO?

NIJE ITALIJA, A NIJE NI ŠPANIJA: Lacio dobija 100.000.000 evra za Sergeja!

Klaudio Lotito je sam stavio cenu na svog igrača, a ona iznosi 150 miliona evra, ali niko do sada nije želeo toliko da plati

Objavljeno:

Sergej Milinković-Savić je konstantno u centru pažnje fudbalske javnosti širom sveta. Ne prestaje se sa licitacijom cene i predviđanjem gde će nastaviti karijeru, a prema najnovijim navodima, za zlatnog Orlića više nego primamljivu ponudu sprema francuski šampion Pari Sen Žermen.

Klaudio Lotito je sam stavio cenu na svog igrača, a ona iznosi 150 miliona evra, ali niko do sada nije želeo toliko da plati. Parižani su sačekali da se završi zimski prelazni rok, kako bi počeli sa planom da ga dovedu na leto.

Kako navodi francuski "Le10Sport", na Parku prinčeva su spremni da ponude Laciju 100 miliona evra i tako dovedu Sergeja, kao zamenu za Adrijena Rabioa, koji gotovo sigurno napušta klub.

Do sada se kao najozbiljniji interesent pokazao Milan, koji ima zaleđinu američkog investicionog fonda Eliot, o čemu smo već pisali. Takođe, ostaje da se vidi da li će se neko od klubova koji su bili zainteresovani, poput Juventusa, Mančester junajteda, Sitija, Čelsija i Barselone, uključiti u poteru za srpskim vezistom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.