SAVIĆ ŽESTOK POSLE DERBIJA: Sa budalama se ne raspravljam! Mi ne kukamo kao oni! Krenuo sam na Zdjelara!
Vujadin Savić i Saša Zdjelar u klinču, Foto: Beta/Branislav Božić

Ne veruje da je sudija namerno grešio

SAVIĆ ŽESTOK POSLE DERBIJA: Sa budalama se ne raspravljam! Mi ne kukamo kao oni! Krenuo sam na Zdjelara!

Kapiten Zvezde nije imao dlake na jeziku posle 159. Večitog derbija

Objavljeno:

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić nije bio mnogo štedljiv na rečima posle 159. Večitog derbija, iako je pokušavao da izbegne da kaže nešto što bi podiglo tenzije.

Međutim, nije mogao da ne prokomentariše grešku sudije kod poništenog gola njegove ekipe, a smatra i da je Partizan postigao gol iz ofsajda.

- Idemo ka tom nekom rekordu, ali iskreno da vam kažem nisam zadovoljan rezultatom. Ne bih da dižem tenziju, ali dizali su je i oni posle prethodnog derbija. Mislim da smo primili gol iz ofsajda, poništen nam je čist gol, mislim da nisu dobili jedan ili dva crvena kartona koji su po meni bili, ne znam po vama. Sve u svemu mislim da je na kraju zaslužen rezultat. Video sam izjavu i trenera Partizana Mirkovića, tačna je i korektna, svaka mu čast. Idemo dalje, mi nastavljamo svojim putem, nastavak pobedničkog niza, ka tituli. Zvezda se nikad ne zadovoljava nerešenim rezultatom, iako više odgovara nama nego njima. Na dobrom smo putu.

Vujadin Savić kaže da je Zvezda žestoko oštećena u derbiju
Vujadin Savić kaže da je Zvezda žestoko oštećena u derbijufoto: Beta/Branislav Božić

Nemanja R. Miletić je posle derbija rekao da je ova utakmica bila dokaz da je Partizan bolji od Zvezde, a Savić mu je odgovorio prilično žestoko.

- Ne bih njega uopšte da komentarišem, niti ikoga iz Partizana. Poslednjih pet utakmica imamo pobedu i 4 nerešene. Ja se sa budalama ne raspravljam jer te oni spuste na svoj nivo i pobede na iskustvo. Tako da nemam šta da se raspravljam.

Mnogo je bilo varnica i čarki na terenu, na kraju i opšta tuča u 87. minutu.

- Oni su nas provocirali tokom čitave utakmice, tako da smo morali da im odgovorimo žustro. Igrali smo na našem stadionu, morali su da znaju gde su došli. To je sve u žaru borbe, i oni su skakali na nas i mi na njih. To je normalno u derbiju. To je razumljivo možda s njihove strane s obzirom na stanje na tabeli. Pokazali smo zube i nećemo da damo nikome da skače na nas i svi kao jedan ćemo da skočimo za drugara.

U jednom momentu je i iskusni štoper krenuo na Sašu Zdjelara.

Vujadin Savić neće raspravu sa igračima Partizana
Vujadin Savić neće raspravu sa igračima Partizanafoto: Beta/Branislav Božić

- Jesam, krenuo sam na njega (Zdjelara) zato što je celu utakmicu provocirao. Tu ima i nekih drugih stvari, ali ne bih to da komentarišem. Mislim da se nisu ponašali kako treba. Pod utiskom sam i ne bih da kažem nešto što ne bi trebalo. Čestitao bih i njima i svojim saigračima. Videćemo ko je bolji na kraju, ali mislim da stanje na tabeli to govori. Ne bih da odgovaram ni Miletiću, ni bilo kome.

A o sudijskim greškama kaže da mora da veruje da nisu napravljene namerno.

- Sigurno nije namerno pravio greške, sudijske greške su normalne. Nije video njihov ofsajd, nije video da smo dali regularan gol, ja moram da verujem u to. Ne bih napadao njega, kako je sudio, mi nismo oni da kukamo kao posle onog derbija. Tada smo dali gol kakav smo dali, ne da mislim nego je prešla liniju. Šta onda mi da radimo za ovo što je bilo danas. Ne treba da se diže tenzija. Nije na nama igračima, to je na ljudima iz kluba da rade kako misle da treba.

On smatra i da je trebalo i Pavlović i Nikolić da budu isključeni tokom utakmice.

- Čestitao bih malom Pavloviću na debiju. Dečko je odigrao pošteno i svaka mu čast. Želim mu da odigra što više derbija i da ima uspeha u svom klubu. Ali mislim da je ono bio crveni karton kad je povukao Boaćija s leđa. Kad povučete nekoga s leđa to je automatski žuti karton. I posle na kraju Nikolić sa laktom na Žuletu.

BONUS VIDEO:

(B. Komnenić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.