MILOJEVIĆ GRMI POSLE DERBIJA: Pravi se atmosfera da smo mezimica! Zašto da pričamo o igri, a ne o činjenicama!
Trener crveno-belih Vladan Milojević, Foto: EPA/Julien De Rosa

posle derbija

MILOJEVIĆ GRMI POSLE DERBIJA: Pravi se atmosfera da smo mezimica! Zašto da pričamo o igri, a ne o činjenicama!

- To su momenti koji vas ponesu. I u jednoj i drugoj ekipi imate igrače koji vam nešto ne donesu šta bi trebali, a onda imate debitanta kog ponese atmosfera

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su nerešeno 1:1, u utakmici 24. kola Super lige Srbije. Partizan je poveo u 159. "večitom" derbiju golom Nemanje Nikolića u 37. minutu, a izjednačenje Zvezdi doneo je Milan Pavkov u 74. minutu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je prilično ljut posle meča.

- Šta da kažem o derbiju? Bio je to jedan derbi gde je ranije napravljena atosfera da je jedan klub konstatno osštećen, a videli ste situaciju kod gola Bena. Regularan, čist gol, nam je poništen. I ova druga situacija je jako sumnjiva, da ne kažem da je njihov gol bio iz ofsajda. Nije baš ni igračima bilo svejedno. Odmah na klupi smo dobili informaciju da je gol regualaran, U ovakvim sitiacijama sve bi verovatno bilo drugačije da je gol priznat. Onda i lakat Nikolića - izjavio je trener domaćih

Koškanje igrača na terenu
Koškanje igrača na terenu foto: Beta / Miloš Miškov

Nastavio je Milojević u istom tonu.

- I onda ćemo sada da pričamo kako je neko bio bolji u prvom, neko u drugom. Sve će se tako završiti i opet idemo dalje. Ovo vreme koliko sam ovde opet dolazimo do toga da cela ta atmosfera, da smo mezimica... Ma, da vam kažem! Ovo ovde je sve jedna tajvanska kanasta (izmišljena kartaška igra u kojoj je iskorišćena naivnost čoveka).Ne pričamo činejnicama, a činjenice su da smo debelo oštećeni. To su mnogo veliake stvari za jednu utakmicu kao što je ova ovde. Zašto uopte pričamo o igri, zašto ne pričamo o tim situacijama?

Vladan Milojević na Večitom derbiju
Vladan Milojević na Večitom derbiju foto: Beta/Branislav Božić

Osvrnuo se trener Crvene zvezde potom i na igru.

- Zadovoljan sam igrom u derbiju. Derbi jeste upravo to da u njega treba da uđete srčanije. To su momenti koji vas ponesu. I u jednoj i drugoj ekipi imate igrače koji vam nešto ne donesu šta bi trebali, a onda imate debitanta kog ponese atmosfera. Generalno, nijedan derbi u zadnje vreme nije bio lep - jasan je bio Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.