SUDIJA JE ŽELEO DA I MI I ONI BUDEMO ZADOVOLJNI: I Nemanja Miletić komentarisao suđenje Danila Grujića!
Nemanja R Miletić posle Derbija, Foto: Adria Media TV

ODJECI VEČITOG DERBIJA

SUDIJA JE ŽELEO DA I MI I ONI BUDEMO ZADOVOLJNI: I Nemanja Miletić komentarisao suđenje Danila Grujića!

- Generalno, i mogu i ne mogu da budem zadovoljan, mislim da smo pokazali karakter, pre svega u prvom polurvemenu kada smo bili mnogo bolji. Što se tiče drugog poluvremena imali su, eto, tu jedu šansu, Pavkov je pogodio stvarno dobro - rekao je Miletić

Objavljeno:

Nemanja R Miletić, defanzivac Partizana, bez mnogo zadrške pričao je o svemu što je okruživalo Večiti derbi završen rezultatom 1:1.

Na pitanje zbog čega se razvila velika nervoza tokom derbija i da li je tome kumovao sudija, Miletić je rekao:

- Mislim da jeste, iskreno... Gledano sa strane, mislim ne volim da komentarišem, ali mislim da je nekako, ne mogu da kažem hteo, ali kao da je tako sudio da budemo zadovoljni i mi i oni, da bude nerešeno - tako neki utisak se stekao - ocenio je Grujićevo suđenje.

Što se samog meča tiče...

- Generalno, i mogu i ne mogu da budem zadovoljan, mislim da smo pokazali karakter, pre svega u prvom polurvemenu kada smo bili mnogo bolji. Što se tiče drugog poluvremena imali su, eto, tu jedu šansu, Pavkov je pogodio stvarno dobro. Još jednom bih ponovio da smo i danas pokazali da razlika koja postoji na tabeli nije realna. Više smo zaslužili i još jednom samo da kažem da smo pokazali karakter i da smo tim.

Borbenost je je u pojedinim trenucima prevazilazila fer-plej, dva puta je umalo došlo do fizičkog obračuna igrača što se nimalo ne dopasa Miletiću.

- Svaki derbi to nosi (tenzije). Kod druge gužve pred kraj meča bio sam skroz na drugoj strani terena. Ne znam šta da kažem.. Razumem da su "vruće" glave i da je želja za pobedom velika, ali u prvom planu pre svega treba da bude fudbal. Svaki put kod derbija dođe do čarki i tuče, mislim da to treba da ostane u drugom planu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.