IAKO SE NIKAD NE OGLAŠAVAJU, SAD SU MORALI! Iz sudijske komisije jasni: Zvezda je oštećena za gol!
Zoran Petrović, Foto: Printscreen

REALNO!

IAKO SE NIKAD NE OGLAŠAVAJU, SAD SU MORALI! Iz sudijske komisije jasni: Zvezda je oštećena za gol!

Dodao je da je sam derbi bio "nervozan"

Objavljeno:

Prvi čovek Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije Zoran Petrović rekao je danas da je Crvena zvezda oštećena na "večitom" derbiju sa Partizanom.

- Retko se oglašavamo oko sudijskih odluka, ali ono što je snimak pokazao, bez posebne analize, jeste da je Crvenoj zvezdi poništen regularan gol - rekao je Petrović agenciji Beta.

Petrović je naveo da taj detalj, kod poništenog gola El Fardu Bena u prvom poluvremenu, "ide na dušu drugog pomoćnog sudije".

- Ostale situacije, kao što je pogodak Partizana, moraju da se analizira jer se ne vidi ko je odigrao loptu pre nego što je došla do Nikolića. To će se tek analizirati, ako je napadujući igrač igrao loptom to je još jedan ofsajd - kazao je Petrović.

Po njegovim rečima, analiziraće se situacija i da li je bio penal za Partizan u 35. minutu, koji nije dosuđen.

Zoran Petrović je naveo i da je arbitar Danilo Grujić morao da da crveni karton igraču Partizana Nemanji Nikoliću pred kraj utakmice.

Dodao je da je sam derbi bio "nervozan".

- Bilo je nervozno, puno prekršaja. Očigledno da su neki, ne svi igrači, ali dobar deo njih, kao i treneri podlegli atmosferi u derbiju i tome šta on nosi. To je što mogu odmah da kažem. Sve ćemo detaljno analizirati. I situacije koje izgledaju čiste i one o kojima ne možemo da se izjasnimo u ovom trenutku - rekao je Petrović.

Utakmica između Zvezde i Partizana u 24. kolu Super lige završena je nerešeno 1:1.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.