NI OTAC, NI MAJKA MI NISU PRIJATELJI NA TERENU: Ovako je Zdjelar objasnio tuču sa drugarom Marinom!
Saša Zdjelar o "tuči" sa bivšim saigračem Markom Marinom, Foto: Adria Media TV

Iskreno je priznao

NI OTAC, NI MAJKA MI NISU PRIJATELJI NA TERENU: Ovako je Zdjelar objasnio tuču sa drugarom Marinom!

Vezista Partizana je pričao i o čarkama i sukobima fudbalera na Večitom derbiju

Objavljeno: 20:54h

Crvena zvezda i Partizan odigrali su 1:1 u 159. Večitom derbiju, što je rezultat koji više odgovara domaćinu, pošto je zadržao istu bodovnu prednost na tabeli Superlige.

Crno-beli su vodili neobičnim pogotkom Nikolića, ali je Milan Pavkov poravnao u drugom poluvremenu i postavio konačan rezultat.

- Čestitao bih pre svega igračima Crvene zvezde, ali i svim navijačima koji su došli danas na derbi. Sve je bilo korektno, bez nereda i voleo bih da se to tako nastavi - rekao je vezista Partizana, Saša Zdjelar, posle meča i dodao:

- Ali utisak posle utakmice je da smo ispustili pobedu zato što smo imali povoljan rezultat, taj srećan gol, neverovatan. Opet idemo dalje, čeka nas teška utakmica u sredu u Kupu.

Utakmicu je obeležilo dosta čarki, pa čak i tuča u jednom momentu.

- Mislim da je to normalno, derbi je, veliki je naboj i kod njih i kod nas. Na kraju je sve ispalo fer, nije bilo crvenih kartona, pružili smo ruku jedni drugima.

On i Marko Marin su bili saigrači u Olimpijakosu, međutim, sada su se u derbiju prilično "neprijateljski" sukobili u prvom poluvremenu.

- Mi smo prijatelji pre svega. To na terenu, ostaje na terenu. Meni ni otac, ni majka nisu prijatelji na terenu. Da imam rođenog brata, verujte mi, da bi sve uradio da ga pobedim.

BONUS VIDEO:

(B. Komnenić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.