SAMO NA ESPRESU: Igrači Partizana imaju poruku za Zvezdu pred Veciti derbi!
Veliki ulog za fudbalere Partizana, Foto: Starsport©

159. večiti derbi

SAMO NA ESPRESU: Igrači Partizana imaju poruku za Zvezdu pred Veciti derbi!

Pavlović debituje, dok je Tošič jedan od iskusnijih u taboru crno-belih

Objavljeno: 13:43h
Aleksa Radosavljević

Partizan ima priliku da se približi vodećima na tabeli i učini šampionsku trku zanimljivijom, ali ispred sebe ima najbolji tim lige - ekipu Crvene zvezde.

159. Večiti derbi (subota 18 časova) se igra na stadionu "Rajko Mitić", a mladi Strahinja Pavlović će najverovatnije odigrati svoj prvi meč protiv večitog rivala u seniorskoj konkurenciji.

- Svako dete koje dođe u Partizan sanja da igra Večiti derbi. Moj prvi koji sam gledao je 141. kada smo slavili sa 2:0 i kada Zvonimir Vuuč da gol. Voleo bih da sve prođe fer i korektno i naravno, da Partizan pobedi - rekao je Strahinja Pavlović.

Sa druge strane, Zoran Tošić ima mnogo više iskustva u duelima za crveno-belima, ali zanimljivo da nikada nije tresao mrežu Zvezde do sada.

- To je utakmica koja je najbitnija kako za igrače Partzana, a tako i za igrača Crvene zvezde. Ovaj derbi može mnogo toga da opredeli što se daljeg prvenstva tiče i mi smo toga svesni, želimo da ugrabimo šansu i da pokušamo da se priključimo vodećima.

Tri dana posle 0:3 u polufinalu Kupa, opet igraju Real i Barselona. Novi Klasiko nema veliku takmičarsku važnost jer su Katalonci ubedljivo prvi, ali derbi je to… Kvota na Real je 2,90, na Barsu 2,40, a na 4+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Barselona

Popularni Bambi se prisetio i svog prvog Večitog derbija.

-Gledao sam ih bezbroj, sećam se svog prvog debija, igrao se na JNA, odigrali smo nerešeno. bilo je dosta zanimljivo sa mnogo naboja i to je prvo što me asocira kada se radi o Večitom derbiju.

Za kraj, poruka za fudbalere Crvene zvezde.

- Nemam ništa posebno da im poručim, mi ćemo se boriti za svoj grb, oni za svoj, pa neka onaj ko je u ovom trenutku bolji pobedi - zaključio je Tošić za naš sajt.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.