NEMAM POJMA KO IGRA ZA PARTIZAN: Ne zanima me niko drugi, mogu da stave i deset Mesija, neće se promeniti ništa!
Ričmond Boaći, Foto: EPA/Sascha Steinbach

OŠTRO

NEMAM POJMA KO IGRA ZA PARTIZAN: Ne zanima me niko drugi, mogu da stave i deset Mesija, neće se promeniti ništa!

Novu priliku za trijumf imaće u subotu u 18 časova

Objavljeno: 12:23h

Na četiri Večita derbija, fudbaler Crvene zvezde Ričmon Boaći je postigao tri gola, poslednji na 158. susretu koji je izazvao mnogo kontroverzi.

Da bi dobio status igrača koji je rešava derbi, moraće i da pobedi osim što će dati gol. Novu priliku za trijumf imaće u subotu u 18 časova.

- Prezadovoljan sam što sam došao u Zvezdu i dobio priliku da postignem te golove. Do sada sam remizirao, vreme je za pobedu. Ako ne trijumfujem, neću biti zadovoljan ni ako zatresem mrežu. Uopšte nije bitno ko će da bude strelac, samo da osvojimo tri boda i obradujemo navijače - rekao je Ričmond Boaći za "Sportski žurnal".

Upoznat je fudbaler iz Gane sa težinom onoga što nosi susret večitih rivala pa su njegovi golovi bili dovoljni da mu obezbede mesto u srcima Delija.

- Imam čast da budem na dobrom mestu u pravom trenutku i pogodim. Moji saigrači su fajteri, dajemo sve od sebe 90 minuta i ne predajemo se ni kad gubimo. Trijumfovati protiv Partizana znači i ući u istoriju kluba - dodao je.

Na 158. Večitom derbiju u Humskoj, sudija je priznao gol za koji navijači Partizana i dalje tvrde da je neregularan i da lopta nije prešla gol liniju.

- Za mene je to prošlost. Pitam se zašto ljudi stalno pričaju i misle o stvarima iza nas, tu nema promene. Mi razmišljamo samo o suboti. Imam novi derbi i to je najbitnije - izjavio je Boaći za beogradski list.

Partizan pred derbi ima ozbiljne kadrovske probleme pa je trener Zoran Mirković prinuđen da u odbranu stavi Pavlovića koji ima 17 godina.

- Ne pratim takve vesti. Ne znam ni imena svih igrača Partizana, petorice najviše. Poštujem ih, ali na terenu ja sam šef i razmišljam kako da dam sve od sebe. Ne zanima me niko drugi, mogu da stave i deset Mesija, neće mi se promeniti ništa u glavi. Tako sam naučen - zaključio je Ričmond Boaći.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.