EMOTIVNI IKARDI SE OBRATIO JAVNOSTI: Zbog ovih boja sam odbio nešto što drugi ne bi - oči moje dece nikad ne lažu!
Nije više mogao da ćuti, Foto: EPA

PROGOVORIO JE!

EMOTIVNI IKARDI SE OBRATIO JAVNOSTI: Zbog ovih boja sam odbio nešto što drugi ne bi - oči moje dece nikad ne lažu!

Zato što je „jedan Inter“, pokazao sam svojoj deci da uvek moraš da čuvaš nadu.

Objavljeno: 23:07h

Rijaliti u fudbalu, tako bi najlakše opisali šta se dešava oko Maura Ikardija ovih dana u Italiji. Konstantni bombastični natpisi, gostovanje njegove supruge Vande u TV emsijjama, osporavanje, selidba u druge klubove - nije bilo dana da Ikardi nije punio naslovnice sportske štampe, ne sumnjamo, nastaviće on u tom tempu.

Ali, ovoga puta Argentinac je imao potrebu da kaže ono što mu je na u duši, a mi vam prenosimo njegovu objavu na Instagramu, u kojoj je mnogo toga rekao.

- Prava ljubav se pokazuje u najtežim trenucima. U momentima kao što su ovi, uvek sam birao da ostanem u Interu i uz Inter.

Kada sam osetio da moji ciljevi mogu da pomognu Interu da bude jači. Jači od svih teškoća, kada su drugi mislili da će nas one slomiti. U Interu. Uz Inter. Uvek sam birao da ostanem. Iz ljubavi prema ovim bojama odbijao sam ponude koje bi malo koji profesionalac na svetu odbio, pogotovo u situacijama u kakvim smo mi bili.

Igrao sam uz bolove, koji su me toliko mučili da sam plakao na kraju utakmice i danima posle toga. Ali, uvek sam želeo da igram, bez obzira šta su doktori govorili. I to zato što sam igrajući, zaboravljao na bolove i moj jedini cilj je bio da sam sve od sebe za ove boje. U Interu. Za Inter.

Zbog ljubavi prema crno-plavim bojama, zato što je „jedan Inter“, pokazao sam svojoj deci da uvek moraš da čuvaš nadu. Naučio sam ih da je teško pobeđivati, ali da je to poseban osećaj kada si u Interu. Samo Interista oseća i razume takve stvari

? #MI9

Објава коју дели Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) дана

Oči moje dece nikada ne lažu. Svi u mojoj kući su naučili da vole Inter. Ostvario sam san, san koji sanjaju svi Interisti, povratkom u Ligu šampiona i to kao kapiten ekipe.

Uvek sam negodovao kada je neko želeo da ode iz kluba prvom prilikom. Uvek sam poštovao navijače, saigrače, klub i sve trenere koji su bili tu za sve ove godine koliko sam u Interu.

Znam šta je ljubav prema Interu I prepoznaju to navijači Intera, jer su videli koliko sam patio, plakao, borio se I na kraju uživao u dresu ovih boja. Sve to žrtvovanje je bilo zbog tih boja I uz poštovanje svih. Ali, nisam više siguran da ta ljubav I poštovanje I dalje postoje sa obe strane, Ne znam da li postoje volja da se srede stvari za dobrobit Intera.

U porodicama mnogo toga može da se dogodi, dobroh I lošeg, I iz ljubavi možete mnogo toga da podnesete. Ali, nikada ne sme da nestane poštovanja. To su moje vrednosti, za koje sam se uvek u životu borio - poručio je Mauro Ikardi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.