NOVI SPONZOR ZA CRNO-BELE: Kompanija sa tradicijom od 140 godina postala partner Partizana!
Čelni ljudi Partizana, Foto: Beta/Branislav Božić

saradnja

NOVI SPONZOR ZA CRNO-BELE: Kompanija sa tradicijom od 140 godina postala partner Partizana!

Danas su ozvaničili partnerstvo

Objavljeno: 18:08h

FK Partizan jači je za još jedino ime u svom sponzorskom pulu.

Kompanija Dunav osiguranje potpisala je dvogodišnji ugovor sa FK Partizan, čiji će se logo naći na rukavu prvotimaca već na jednoj od narednih utakmica SLS.

Ugovor koji je potpisan u službenim prostorijama Dunav osiguranja, zvanično su parafirali generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura i predsednik Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje a.d.o. mr Mirko Petrović.

Izuzetno mi je zadovoljstvo što se jedna ovakva kompanije sa tradicijom dugom 140 godina našla, ne samo u sponzorskom pulu Partizana, već ujedno i prepoznala strategiju i razvojni put našeg kluba u budućnosti. Već na jednoj od narednih utakmica logo kompanije Dunav osiguranje naći će se na rukavu dresova prvotimaca, a siguran sam da ćemo sa zadovoljstvom biti korisnici njihovih usluga − izjavio je Miloš Vazura najavljujući i nova sponzorstva u bliskoj budućnosti.

Dunav osiguranje je danas moderna kompanija, lider na domaćem tržištu osiguranja i jedina domaća kompanija registrovana za sve vrste osiguranja. Sa 29 glavnih filijala i 600 prodajnih mesta, kompanija ima snažnu poslovnu mrežu koja se neprestanim usavršavanjem poslovanja i razvitkom informacionog sistema približava standardima velikih evropskih osiguravajućih kuća.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.