POSAO VREDAN IZMEĐU 300 I 400 MILIONA EVRA: Sergej Milinković-Savić se seli u grad mode!
Sergej Milinković Savić, Foto: AP

BOMBA NA POMOLU

POSAO VREDAN IZMEĐU 300 I 400 MILIONA EVRA: Sergej Milinković-Savić se seli u grad mode!

Plan je da se posle plasmana u Ligu šampiona krene u konačni napad na srpskog asa

Objavljeno:

Legendarni fudbalski klub Milan prošlog leta je promenio vlasnika, pošto Kinezi koji su ga držali nisu uspeli da otplate kredite američkom investicionom fondu Eliot.

Zbog toga je upravo "Eliot" preuzeo upravljanje klubom, doveo Paola Maldinija i Leonarda na ključne funkcije u klubu, a tu je i bivši finansijski direktor Arsenala Ivan Gazidis.

Sada je ponovni plasman u Ligu šampiona veoma blizu, a kako bi tamo bio što konkurentniji, italijanski gigant će morati na leto da se pojača.

Leonardov plan je da se posle izborenog plasmana u Ligu šampiona krene u konačni napad na Milinković Savića, a sada postoji i realan razlog da Lacio bude zainteresovan za taj posao.

Kako se po italiji priča, vlasnik kluba iz Rima Klaudio Lotito pregovara sa Eliotom o velikom kreditu od između 300 i 400 miliona evra iz kojeg bi bila finansirana izgradnja novog stadiona Lacija, koji trenutno deli Olimpiko sa Romom.

Bjankoćelestima je taj stadion prekopotreban, ali fali im novac. Kontroverzni Lotito je spreman da uzme ogroman kredit od "Eliota", a kao deo vraćanja duga bi mogao da im proda Sergeja Milinković-Savića.

- Mnogo je glasina, ali iz pouzdanih izvora sam čuo da Eliot i Lotito pregovaraju o kreditu vrednom između 300.000.000 i 400.000.000 evra za igradnju novog stadiona Lacija. Deo tog kredita bi trebalo da bude transfer Milinković Savića u Milan za 120.000.000 evra - rekao je italijanski voditelj Ticijano Krudeli, poznati fudbalski stručnjak, u jednoj TV emisiji.

Spekuliše se i da bi kao deo pomenutog transfera od 120.000.000 evra u Rim mogao da ode talentovani napadač Patrik Kutrone koji u Milanu nema minutažu od dolaska Kšištofa Pjonteka.

Ostaje nam da vidimo hoće li konačno jedna transfer spekulacija za SMS-a da se obistini, jer prošlog leta smo stvarno imali priliku da čitamo mnogo "pataka" o njegovom odlasku iz Lacija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.