Posle Lalatovića i Dodić demantovao sukob: Bio je samo verbalni duel!

Samo je prepirka u pitanju

Posle Lalatovića i Dodić demantovao sukob: Bio je samo verbalni duel!

Obojica trenera su priznali da jeste došlo do manje prepirke, uobičajene za velike utakmice, ali da nikakvog većeg incidenta nije bilo
Objavljeno:

Četvrtfinalne mečeve Kupa Srbije odigrane u sredu obeležila je vest o incidentu na utakmici između Javora i Vojvodine i tome da je umalo došlo do fizičkog sukoba trenera dve ekipe - Mladena Dodića i Nenada Lalatovića. Psovanje, divljanje i tuča sa kolegama: Svi Lalatovićevi trenerski ispadi! (FOTO) (VIDEO) Ipak, obojica su demantovali tu informaciju. Strateg "lala" je u četvrtak izjavio da on nije nikakva cvećka, ali da nikakvog sukoba nije bilo, već da je samo upitao kolegu zašto njegov tim nije izbacio loptu dok je njegov igrač povređen ležao na terenu?

- Znam ja da nisam cvećka i da sam imao grešaka, ali ovog puta zaista nisam ništa uradio da bi se na takav način pisalo o meni. Ovoga puta Nenad Lalatović nijednog trenutka nije rekao nijednu ružnu reč svom kolegi Dodiću. Samo sam rekao kad je igrač pao „izbacite loptu, vidite da leži već dva minuta prekinite igru“. Doda mi je tada rekao, „pa vidim, nemojte da mi govorite šta ja treba da radim.“ Rekao sam „dobro Dodo, izvini, zbog fer pleja izbacite loptu - izjavio je Lalatović.
Njegove reči je potvrdio i šef stručnog štaba Ivanjičana, Dodić, koji navodi da je bio samo verbalni duel u žaru borbe, ali nikakvog incidenta na ivici fizičkog sukoba nije bilo. - Bio je to samo jedan verbalni duel u žaru da se dođe do pobede, koji je nažalost podignut na nivo nekakvog fizičkog obračuna. Takve stvari su sastavni deo važnih utakmica, a da je sve u redu najbolje ilustruje činjenica da smo se nas dvojica pozdravila pre penala, a kasnije zajedno bili na konferenciji za medije - izjavio je Dodić u petak. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.