BAMBI NA IGLAMA: Igrao sam na Old Trafordu, dao golove u toliko zemalja, ali još čekam pogodak na derbiju!
Zoran Tošić na utakmici 2009. godine, Foto: Profimedia

očekuje da zatrese mrežu

BAMBI NA IGLAMA: Igrao sam na Old Trafordu, dao golove u toliko zemalja, ali još čekam pogodak na derbiju!

Popularni Bambi je na pripremama u Turskoj i meču protiv Bačke igrao na poziciji plejmejkera

Objavljeno:

Crvena zvezda i Partizan će u subotu, 2. marta od 18 časova na stadionu “Rajko Mitić”, 159. put odmeriti snage u prvenstvenim mečevima.

Navijači Partizana se nadaju da bi čovek odluke za crno-bele mogao da bude Zoran Tošić, koji će biti spreman za subotnji okršaj.

U razgovoru za Mozzart sport, nekadašnji reprezentativac Srbije je istakao da mu u bogatoj karijeri nedostaje pogodak na večitom srpskom derbiju, ali da je važniji uspeh ekipe u subotu.

- Kad malo bolje razmislim, imam dosta uspešnu karijeru, veliki broj značajnih utakmica, golova na raznim stadionima, jedino nedostaje pogodak u našem derbiju. Učinio bi me srećnim, međutim, još zadovoljniji bih bio ako bismo pobedili. Jedino tad bi moj eventulani gol dobio na vrednosti - rekao je Tošić

Zoran Tošić na jednom od mečeva Partizana
Zoran Tošić na jednom od mečeva Partizana foto: Starsport©

Popularni Bambi je na pripremama u Turskoj i meču protiv Bačke igrao na poziciji plejmejkera, a očekuje se da i protiv Crvene zvezde zaigra iza dvojice napadača. Bivši fudbaler Mančester Junajteda, Kelna i moskovskog CSKA smatra da su igrači Partizana motivisaniji od svojih protivnika za utakmicu svih utakmica u srpskom fudbalu.

- Prija mi promena pozicije. Osećam se dobro u sredini, imam ispred sebe dva napadača i verujem da ću ih uposliti makar jednom, da će naš manevar biti opasan. Nikad nisam bežao od odgovornosti, neću ni sad. Znam šta su mi zadaci. Pogotovo u situaciji kad Zvezda ima veliku bodovnu prednost, u glavi je favorit, misle njeni igrači da će lako rešiti derbi, ali… Igramo i mi dobro, čini mi se da nam utakmica više znači, jer samo pobeda vraća nadu u borbu za pehar, dok preostala dva ishoda značajno smanjuju naše šanse. Nemamo drugi izbor osim da trijumfujemo - dodao je Zoran Tošić

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.