SKANDAL NA MEČU SITI-ČELSI: Kepa odbio da izađe pred penale, pa postao jedan od tragičara! Sari hteo da ga ubije!
Kepa Arizabalaga - golman koji nije ispoštovao kolegu, a ni trenera, Foto: EPA/Neil Hall

FINALE LIGA KUPA ENGLESKE

SKANDAL NA MEČU SITI-ČELSI: Kepa odbio da izađe pred penale, pa postao jedan od tragičara! Sari hteo da ga ubije!

Oglušio se o trenerovu komandu, odbio da pruži šansu Viliju Kabaljeru da pokaže ono u čemu je među najboljima na svetu, što mu se na kraju osvetilo

Objavljeno:

Preludo finale Liga kupa Engleske između Čelsija i Mančester Sitija, na kraju je završeno u korist Građana koji su bolje izvodili penale (4:3).

Iako tokom 120 minuta na Vembliju nije bilo skoro uopšte uzbuđenja, da tako ne ostane pobrinuo se golman Plavaca Kepa Arizabalaga koji je odbio da napusti teren nekoliko sekundi pred kraj drugog produžetka, kako bi dao Viliju Kabaljeru šansu da pokaže ono u čemu je među najboljima na svetu - branjenju jedanaesteraca.

Zbog toga je Sari doslovno hteo da ga ubije, ali su ga ostali igrači i stručni štab smirili.

U drugoj penal seriji, kada je njegov tim imao jedan gol zaostatka, sve to mu se vratilo, tako što je Serhio Aguero veoma mlako šutirao, a lopta je iskliznula bezobraznom Kepi iz ruku i završila u mreži.

Posle toga jedan penal jeste odbranio, ali je u narednoj seriji David Luiz pogodio stativu i tako zapečatio sudbinu svog tima.

Iskreno, mi mislimo da je na ovaj način zadovoljena univerzalna pravda, s obzirom na to da je ovo bilo veliko nepoštovanje, kako svog kluba, tako i kolege s kojim delite svlačionicu, u ovom slučaju Argentinca Kabaljera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.