Karadžić i Kokeza sazvali hitnu sednicu IO FSS: Sumnjamo u rad Sudijske komisije!

Nešto se zakuvalo u Staroj Pazovi

Karadžić i Kokeza sazvali hitnu sednicu IO FSS: Sumnjamo u rad Sudijske komisije!

Zbog odbijanja članova komisije da potpišu zapisnik povodom odluka o 150. večitom derbiju, predsednik i potpredsednik FSS-a su izrazili sumnju u njihov rad
Objavljeno:

Nešto se kuva u Fudbalskom savezu Srbije, pošto je sednica Izvršnog odbora hitno zakazana za petak na poziv predsednika Tomislava Karadžića i potpredsednika zaduženog za regularnost takmičenja, Slaviše Kokeze. Sve je ovo posledica odluke Sudijske komisije da ne potpiše zapisnik sa sednice na kome su razmatrali izveštaj posmatrača suđenja na 150. večitom derbiju i usvojili da nije bilo penala za Partizan, ali da su crno-beli oštećeni kod nepriznavanja pogotka Nemanje Mihajlovića. Nijedan od članova Sudijske komisije FSS-a nije želeo da potpiše zapisnik i jasno su negodovali zašto je izveštaj poslat u UEFA na dodatnu proveru, a to je nateralo Karadžića i Kokezu da posumnjaju u mutne radnje i tim povodom izdaju zajedničko saopštenje.

- Sudijska komisija FSS je nezavisno telo naše organizacije koje ima autonomnost u donošenju odluka, ali imajući u vidu sve okolnosti prilikom analize spornih događaja sa utakmice Partizan - Crvena zvezda, odnosno navodne jednoglasne odluke članova komisije i posebno njihove reakcije da ne potpišu zapisnik sa odlukama koje su doneli, postoji osnovana sumnja u rad iste. - Zbog svega navedenog, a pre svega odsustva obaveze da se pismeno prihvati odgovornost za donesene odluke, rad sudijskih organa FSS biće pod lupom članova Izvršnog odbora FSS na sednici koja će 4. marta biti održana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi - navodi se i saopštenju predsednika i potpredsednika FSS-a. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.