VERMEZOVIĆ POLUDEO: Ne javljaju mi se na telefon, a duguju mi pare!
Vladimir Vermezović je u sukobu sa upravom Podgoričana, Foto: EPA/Srđan Suki

u pravu je

VERMEZOVIĆ POLUDEO: Ne javljaju mi se na telefon, a duguju mi pare!

Sa čelnicima kluba tada je postigao dogovor da mu se do kraja juna prošle godine isplati obeštećenje

Objavljeno:

Bivši trener Partizana Vladimir Vermezović odlučio je da ''presavije tabak'' i pred Arbitražnim sudom FIFA pokuša da dođe do novca koji mu duguju iz podgoričke Budućnosti.

On je podgorički tim vodio od decembra 2017. godine, ali je samo nekoliko meseci kasnije, pred kraj sezone smenjen posle učinka od dve pobede, jednog poraza i čak 10 remija.

Sa čelnicima kluba tada je postigao dogovor da mu se do kraja juna prošle godine isplati obeštećenje, ali ono ni do danas nije isplaćeno. Ono što je Vermezovića najviše zabolelo i što ga je nateralo na ovaj korak jeste činjenica da mu se sada niko iz Budućnosti ''više ni ne javlja na telefon''.

Vladimir Vermezović hoće da tuži Budućnost
Vladimir Vermezović hoće da tuži Budućnost foto: Profimedia

Pomenuti izvor navodi da je u pitanju suma od oko 80.000 evra.

- Dao sam advokatu da se bavi pravnim stvarima, ono što ja mogu da kažem jeste da dva meseca nisam mogao da stupim u kontakt ni sa kim u klubu ko je relevantan.Kada smo se rastajali, pristao sam na sve što su mi ponudili iz kluba. Onda sam čekao, dugo, predugo - čak pola godine, iako je dogovor bio do 30. juna. Imao sam, međutim, i razumevanja i strpljenja, govorili su mi da nema para. Zatim mi se dva meseca nisu javljali na telefon. A sad vidim da ima para, doveli su sedam-osam novih fudbalera. Nisam ni ja glup - poručuje Vermezović u izjavi za ''Vijesti''.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.