IKARDIJU PREKIPELO, TRAŽI RAZVOD I TO ZBOG PRELJUBE: Italija bruji da ga je Vanda prevarila sa saigračem!
Mauro Ikardi i Vanda Nara, Foto: Printscreen/Instagram/wanda_icardi

Uz sve probleme u koje ga je uvalila

IKARDIJU PREKIPELO, TRAŽI RAZVOD I TO ZBOG PRELJUBE: Italija bruji da ga je Vanda prevarila sa saigračem!

Ne smiruje se priča oko argentinskog para koji puni stupce apeninskih medija već mesecima

Objavljeno:

Izgleda da je Mauru Ikardiju prekardašilo ponašanje njegove supruge Vande, a italijanski mediji bruje o potencijalnom razvodu, i to ne zbog silnih problema u koje ga je ubacila sa Interom, već zbog preljube.

Navodno je atraktivna plavuša prevarila svog supruga sa njegovim saigračem Marcelom Brozovićem, što je priča koja se pojavila u javnosti još pre izvesnog vremena, i ranije nego što je Argentinac proteran iz ekipe.

I Vanda i Brozović su ove navode o prevari oštro demantovali, a Hrvat je čak i unajmio advokata kako bi podneo tužbe protiv svih medija koji su to objavili.

- Navedena vest, osim što je lažna, takođe je i ozbiljno klevetnička zbog celokupnog sadržaja u članku koji baca sumnju na moralnost i imidž fudbalera. Ova kleveta ne predstavlja istinito stanje stvari ni u kom slučaju - stoji u izjavi Brozovića puštenoj preko svog advokata.

- Neverovatno je puno lažnih vesti u poslednje vreme. Inače ne odgovaram na uvrede, ali ovaj put moram jer je otišlo predaleko. Ja sam majka i živim za svoje petoro dece, uvek sam s njima. Potom sam supruga. Nakon svih laži koje su se pojavile u medijima, moram da zaštitim sebe i svoju porodicu. Time se sad bavi moj advokat. Budite svesni da ćete trpjeti posledice za lažne optužbe protiv mene ili moje porodice. Živim normalan život, radim i brinem o deci, a isto savetujem i vama umesto da pišete gluposti o mom životu - izjavila je Vanda.

Međutim, mnogi su i dalje sumnjičavi prema plavuši bujnih oblina kojoj nije strano da zavede saigrače i drugove svojih izabranika, jer je upravo tako i stupila u vezu sa Ikardijem, sa kojim se spetljala dok je još bila u braku sa njegovim najboljim drugom Maksijem Lopezom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.