Marko Grujić i Liverpul - nije gotovo!
Marko Grujić u dresu Liverpula, Foto: EPA/Christian Bruna

MLADI SRBIN NE ODUSTAJE

Marko Grujić i Liverpul - nije gotovo!

- Proteklo vreme sam iskoristio da dosta napredujem - rekao je Grujić za ESPN

Objavljeno:

Celu ovu sezonu Marko Grujić provodi na pozajmici iz Liverpula u berlinskoj Herti. U Bundesligi, poput bivšeg kolege iz Crvene zvezde Luke Jovića, kad god je na terenu (imao je dugačku pauzu zbog povrede) igra sjajno, pa zbog toga sa raznih strana stižu pohvale na njegov račun.

- Naravno da je lepo kada te hvale, posebno oni koji te gledaju svakoga dana i mogu da sude o tebi i kao o igraču i kao o čoveku. Optimista sam. Ako nastavim da igram kao do sada imaću lepu šansu da se vratim u Liverpul na leto i možda odigram sledeću sezonu na Enfildu - istakao je Grujić u intervjuu za ESPN.

Što se tiče igranja za Liverpul, tim u koji je otišao direktno iz Zvezde, Grujić je pun samopouzdanja oko onoga što će doneti budućnost.

- Mislim da postoji plan za budućnost. Iz svakog razgovora do sada zaključio sam da me Liverpul iskreno želi. Možda sam očekivao da ću više igrati za ovaj klub, ali sam opet zadovoljan jer sam proteklo vreme iskoristio da dosta napredujem. Naravno, moj cilj je da dugoročno postanem redovni prvotimac Liverpula i još uvek verujem da mogu to. U životu ništa ne može da prođe bez problema, ali moje vreme će doći. Siguran sam u to. Još sam mlad, tek su mi 22 i vreme radi za mene. Znam da Liverpul igra sa jednom klasičnom 'šesticom' i duplim 'osmicama', ali to me ne brine. Mogu da igram na obe pozicije. Videćemo u predsezoni šta je najbolje za mene - dodao je srpski reprezentativac.

Da li vi smatrate da Grujić ima ono što je potrebno kako bi nastupao u legendarnom crvenom dresu sa Enfilda? Pišite nam u komentarima...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.