DEKI STANKOVIĆ DONIRAO 40.000 EVRA ZA POMOĆ DECI: Humani gest legende srpskog fudbala!
Dejan Stanković je organizovao svoj kamp u Australiji, Foto: Dado Đilas

svaka čast

DEKI STANKOVIĆ DONIRAO 40.000 EVRA ZA POMOĆ DECI: Humani gest legende srpskog fudbala!

"Uz fondaciju Zajedno za život Deki je bio je od našeg prvog sportskog bazara, na utakmici Asovi za decu bio je kapiten i od tada smo intezivirali saradnju"

Objavljeno:

Dejan Stanković u januaru je boravio u Australiji. Osim organizacije kampa Deki5 i druženja sa decom koja vole fudbal, podrške Novaku Đokoviću u pohodu na pehar Australijan opena, Stanković nije propustio priliku da učestvuje i u jednoj humanitarnoj akciji

Prikupio je 41.000 evra pomoći za humanitarnu organizaciju Zajedno za život Jovana Simića.

- Fudbalski kamp Deki5, je u Sidneju organizovao humanitarnu večeru, a Dejan Stanković je iskoristio svoj ugled da uključi naše ljude iz dijaspore da se okupe oko plemenitog cilja. Od osnivanja i početka rada fondacije Zajedno za život" Dejan Stanković nam je pružao veliku podršku. Ovog puta je i u dalekoj Australiji pronašao način kako da pomogne. Tokom humanitarne večere organizovana je i prodaja dresova naših poznatih sportista i prikupljeno je čak 41.000 evra koja će biti iskorišćena u lečenju dece. To su zaista značajna sredstva i biće prosleđena onima kojima je to najpotrebnije - kaže Simić

Jovan Simić sa dresovima
Jovan Simić sa dresovima foto: Dragan Kadić

Najveću vrednost, očekivano moramo da priznamo, dostigli su dresovi Nemanje Matića iz Mančester junajteda i baš Dejana Stankovića iz dana u Interu.

- Ogromnu zahvalnost dugujemo Dejanu Stankoviću i ljudima iz organizacije kampa Deki5. Uz fondaciju Zajedno za život Deki je bio je od našeg prvog sportskog bazara, na utakmici Asovi za decu bio je kapiten i od tada smo intezivirali saradnju. Takođe, pomogao nam je i tokom prve sezone kampa Deki5, on je između ostalog i naš ambasador i siguran sam da ćemo i budućnosti imati ovako uspešne akcije - završava Simić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.