LACIO TAJNO POSLAO ČAK 7 IGRAČA KOD ČAROBNICE MARIJANE NA TRETMAN: Čuvena srpska doktorka oporavila SMS-a!
Uz Sergeja Milinkovića Savića Lacio je poslao još sedmoricu igrača na tretmane kod Marijane Kovačević, Foto: EPA/Claudio Peri

Ponovo je u žiži javnosti

LACIO TAJNO POSLAO ČAK 7 IGRAČA KOD ČAROBNICE MARIJANE NA TRETMAN: Čuvena srpska doktorka oporavila SMS-a!

Očigledno je da je pomogla da se zaleči povreda ranije nego što se očekivalo

Objavljeno:

Sergej Milinković Savić našao se u avionu sa Laciovim fudbalerima na putu za Sevilju gde ih u četvrtak očekuje revanš protiv domaćina u Ligi Evrope.

Srpski vezista se oporavio od povrede brže nego što se pretpostavljalo i očekivalo, a zasluge za to izgleda idu ponovo na račun poznate srpske doktorke Marijane Kovačević, koju su još pre desetak godina svetski mediji prozvali čarobnica zbog svojih tretmana.

Doktorka Kovačević je bila u žiži svetske javnosti zbog toga što je pomogla brojnim fudbalskim zvezdama i sportistima da se brže oporave od povreda i vrate na teren, nego što je to bilo predviđano.

Italijanski mediji sada prenose da je za njenim uslugama posegnuo i Lacio, koji je tajno poslao čak sedmoricu fudbalera u Beograd na tretmane kod Marijane Kovačević.

Osim SMS-a, tu su bili još i Luis Alberto, Bastos, Valon Beriša, Riza Durmisi, Luis Felipe, Valas Fortuna.

Ipak, tretmani izgleda nisu svima pomogli, jer Luis Alberto ipak je i dalje povređen i nije otputovao u Sevilju koja je u prvom susretu u Rimu trijumfovala 1:0.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.