IZNENADNA PROMENA ODLUKE U PARTIZANU: Zbog istorijskog meča je stigla vest koja će obradovati sve navijače!
Foto: Starsport©

Lepo gest

IZNENADNA PROMENA ODLUKE U PARTIZANU: Zbog istorijskog meča je stigla vest koja će obradovati sve navijače!

Crno-beli su ipak odlučili da na ovaj način nagrade navijače, ali i pozovu ih da ispune tribine stadiona u Humskoj

Objavljeno:

Partizan je rešio da nagradi svoje navijače besplatnim ulaznicama za predstojeću utakmicu protiv Proletera u Superligi Srbije.

Klub iz Humske je odlučio da zajedno sa svojim pristalicama proslavi veliku pobedu posle više od decenije borbe za vlasništvo nad stadionom u Humskoj ulici, koji je sada i zvanično postao vlasništvo JSD Partizan.

- Povodom pravosnažne odluke Apelacionog suda u Beogradu, kojom je potvrđeno ono što smo znali od 1989. godine, da je stadion Partizana u vlasništvu JSD Partizan, Upravni odbor FK Partizan je doneo odluku da ulaznice za predstojeći meč FK Partizan – FK Proleter za tribine stadiona Partizana, zakazan za subotu 23.02.2019. u 19h, budu besplatne - poručeno je iz kluba.

Ovo će biti prva utakmica koja će se igrati u Humskoj od donošenja te odluke.

Ipak, ulaz na stadion će biti moguć samo uz ulaznice koje se mogu podići od srede 20. 2. 2019. putem Tiketlajn prodajne mreže i to: – Tiketlajn Šop, Novi Beograd, Bul. Milutina Milankovića 1. (lokal 46) radnim danima od 9.00 – 18.00 časova i subotom 10.00 -16.00 časova. – Putem sajta www.ticketline.rs – Telefonom na broj 011.20.30.570

Na dan utakmice, u subotu 23. februara, ulaznice je moguće podići isključivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10.00 časova. Napomena je da se ulaznice mogu podići samo uz lični dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš, vozačka dozvola), a maksimimalan broj ulaznica po osobi je 4. Sezonske ulaznice FK Partizan važe za ovaj meč.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.