ŠABAN ŠAULIĆ DAO GOL U 1. MINUTU SLAVNOM KLUBU: Posle meča su hteli da potpišu ugovor s njim, jer nisu znali ko je!
Šaban Šaulić na utakmici pevačke reprezentacije, Foto: Printscreen/Youtube/TheASANOVIC

Bio je veliki talenat

ŠABAN ŠAULIĆ DAO GOL U 1. MINUTU SLAVNOM KLUBU: Posle meča su hteli da potpišu ugovor s njim, jer nisu znali ko je!

Tragično nastradali pevač je bio izuzetno talentovan i za fudbal

Objavljeno:

Legendarni pevač Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

"Kralj narodne muzike" osim što je imao neosporni talenat za pesmu, kao drugu najveću ljubav u životu je imao fudbal za koji je bio takođe neverovatno talentovan.

On je na jednoj utakmici uspeo i da postigne pogodak već u prvom minutu i to protiv čuvenog Levskog iz Sofije što je ispričao u emisiji "Amidži šou".

- Igrao sam za Polet, pa sam došao iz Poleta ovde u Željezničar i dobijemo Levski 4:2. Vodili smo 3:0, ja u prvom minutu dao gol. I mi posle na večeri i Bugari komentarišu "Jao batko, ko taj igrač", a ja sam već imao ploču snimljenu. Pa to je Šaban Šaulić, a oni "Volimo njegove ploče". I dođe taj njihov trener i cela njihova ekipa rukovodilaca i pitaju "Je l' možeš ti da pređeš da igraš za Levski, da potpišemo ugovor" - ispričao je tragično nastradali Šaban Šaulić.

Mnogi znaju da je on bio i kapiten takozvane pevačke reprezentacije u kojoj su igrali i Miroslav Ilić, Haris Džinović i brojni drugi pevači. On je bio i veliki navijač Crvene zvezde, a OVDE pročitajte kako je pričao o njoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.