IGRAO U LIGI ŠAMPIONA, ALI NAJDRAŽI MOMENTI SU MU GOLOVI PARTIZANU: Dejan Joveljić preti da postane ikona Marakane!
Foto: FK Crvena zvezda

ZNA ŠTA SU PRIORITETI

IGRAO U LIGI ŠAMPIONA, ALI NAJDRAŽI MOMENTI SU MU GOLOVI PARTIZANU: Dejan Joveljić preti da postane ikona Marakane!

- Nisam se uplašio ničega jer već dugo nosim Zvezdin dres pa nisam osećao nikakvu tremu, nego je bilo normalno kao i svaki drugi susret - rekao je mladi as

Objavljeno:

Mladi fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić bio je gost u klupskoj emisiji "Od gola do gola" u kojoj je odgovario na više pitanja i između ostalog i to kako je izgledala njegova prva utakmica u seniorskom timu kluba iz Ljutice Bogdana.

- Nisam se uplašio ničega jer već dugo nosim Zvezdin dres pa nisam osećao nikakvu tremu, nego je bilo normalno kao i svaki drugi susret - rekao je Joveljić.

Tek skorije je počeo da dobija šansu sve češće i u prvom timu, ali je već imao i neke zapažene partije. Jedna od takvih je bila protiv subotičkog Spartaka kad je dao dva gola. Iz mlađih kategorija su mu omiljeni večiti derbiji.

- Što se tiče mlađih kategorija ima ih dosta, možda dva puta po tri gola Partizanu, sigurno su to najlepši i najdraži golovi, a u prvom timu Spartak - kaže Joveljić.

Koškanja na terenu nije imao, a jedan od najvećih blamova mu je kad zbog uskog dresa nije mogao da pokaže Zvezdinu majicu posle postignutog gola.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.