ZVEZDA ZAVRŠAVA JOŠ JEDAN POTPIS: Ovaj će se posebno svideti Delijama!
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

BERIĆETNA ZIMA U LJUTICE BOGDANA

ZVEZDA ZAVRŠAVA JOŠ JEDAN POTPIS: Ovaj će se posebno svideti Delijama!

Momak koji je prethodnih šest meseci oduševljavao fanove sjajnim partijama, veoma je blizu potpisa sa klubom iz Ljutice Bogdana

Objavljeno:

Sportsko rukovodstvo Crvene zvezde na čelu sa Zvezdanom Terzićem i Mitrom Mrkelom nastavlja sa akcijom očuvanja igračkog kadra koji je jesenas izvojevao ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, piše Kurir.

Novi i finansijski bolji ugovor koji bi trajao do juna 2021. ponuđen je veznom fudbaleru Dušanu Jovančiću. On je letos došao na Marakanu kao slobodan igrač iz novosadske Vojvodine i za kratko vreme se izborio za minutažu kod trenera Vladana Milojevića. U polusezoni je odigrao 26 utakmica, od toga pet u Ligi šampiona. Dao je i dva gola u Superligi Srbije.

Kao što je Kurir napisao u subotu novi ugovor za produžetak saradnje čeka i Milana Rodića, a na levom beku je da se izjasni.

Crveno-beli su već produžili saradnju sa Milanom Pavkovim, Filipom Stojkovićem, Vujadinom Savićem, Milanom Borjanom i Brankom Jovičićem, a pred Markom Gobeljićem, Milanom Rodićem i Dušanom Jovančićem su novi ugovori.

Samo još da se potpišu, ali očekuje se da će se to veoma brzo dogoditi... Kada se u obzir uzme kako je Jovančić igrao na pojedinim evropskim utakmicama, kao i kako su navijači komentarisali njegove igre, jasno je da bi njegovo stavljanje parafa na novi ugovor bilo velika stvar za naredne sezone i izazove.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.