NAJVEĆE ZLO MODERNOG FUDBALA - VANDA NARA: Molila sam Marotu da moj Mauro ponovo zaigra!
Vanda Nara i Mauro Ikardi, Foto: Reuters

šta će mu onda'

NAJVEĆE ZLO MODERNOG FUDBALA - VANDA NARA: Molila sam Marotu da moj Mauro ponovo zaigra!

- Nije bilo nikakvog upozorenja da će se to desiti, bila sam u konstantnom kontaktu sa Interom, a to sam saznala preko društvenih mreža - izjavila je Vanda

Objavljeno:

Verovatno najpoznatija žena u svetu fudbala Vanda Nara, supruga i agent doskorašnjeg kapitena Intera Maura Ikardija, prokomentarisala je trenutnu komplikovanu situaciju svog muža.

- Želela bih da Mauro budu više zaštićen od kluba. Ako bih ja mogla da biram između novog ugovora i dovođenja igrača koji bi dao bar pet poštenih pasova Ikardiju, izabrala bih ovo drugo - rekla je Nara, nekadašnja argentinska manekenka, koja je sada u fudbalskom biznisu.

Podsetimo, Argentinac prolazi kroz jako tešku situaciju sa upravom tima, u kojem je već šest godina i za koji je postigao 122 gola

. Prvo mu je oduzeta kapitenska traka, jer on i klub još uvek ne mogu da postigngu dogovor o potpisivanju novog ugovora, a zatim je temperamentni golgeter odbio da putuje sa ekipom u Beč na meč sa Rapidom, u okviru Lige Evrope. Njegova supruga žena se osvrnula i na kapitensku traku.

- Neki kažu da traka nije bitna, ali Mauru je to kao da su mu odsekli nogu. On je ponosan što nosi taj dres. Nije bilo nikakvog upozorenja da će se to desiti, bila sam u konstantnom kontaktu sa Interom, a to sam saznala preko društvenih mreža. Ovaj klub je naša porodica, zamolila sam Marotu da Mauro ponovo igra, nama nikada nije bila namera da odemo - poručila Vanda.

Mauro Ikardi je van tima
Mauro Ikardi je van tima foto: AP/Luca Bruno

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.