TELEPATIJA NA VRANJANSKOJ BOMBONJERI: Đani Ćurčić pokidao na konferenciji posle pobede Dinama!
Saša Ćurčić, Foto: Printscreen/Youtube

ODLIČAN POČETAK

TELEPATIJA NA VRANJANSKOJ BOMBONJERI: Đani Ćurčić pokidao na konferenciji posle pobede Dinama!

Debi je imao prethodnog vikenda kada je tim sa juga Srbije savladao Spartak

Objavljeno:

Bivši fudbaler Partizana Saša Ćurčić je u januaru sve iznenadio kada je rešio da sedne na klupu Dinama iz Vranja iako je poslednjih godina živeo u Londonu.

Debi je imao prethodnog vikenda kada je tim sa juga Srbije savladao Spartak iz Subotice u 22. kolu Superlige Srbije.

- Želim da se zahvalim igračima na fer i korektnoj igri i besprekornom ponašanju. Šta da vam kažem, odradio sam samo dva treninga sa ovom decom, ali imao sam jedan telepartski instinkt iz dalekog Londona, njihova energija, energija ovog kluba i ove lepo vaspitane dece došla je do mene tamo. To je pokazatelj i odgovor svima koji se pitaju zašto sam ja došao u Vranje. Izuzetno sam ponosan na ovu decu, što se tiče taktičkog postavljanja i discipline su odradili besprekorno - rekao je Saša Ćurčić.

Dug je put do spašavanja iz zone ispadanja, ali strateg Vranjanaca ima plan.

- Zna se šta ko radi u odbrani, dovešćemo jedan, što se kaže, latinoamerički senzibilitet na lopti, radićemo i na toj poslednjoj trećini. Znate kako je kada ceo jedan grad živi za fudbalski klub, iako igramo na tuđem terenu, pokazali smo karakter. Znate, na vranjanskoj ''Bombonjeri'' na kojoj ćemo mi napraviti taj ambijent, daćemo krila toj deci. Menjaćemo i par sistema u toku igre, moramo samo studiozno da radimo, do najsitnijih detalja, da svako zna šta radi. Tabela nije pravi odraz kvaliteta ovog tima - dodao je trener Dinama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.