NOVA SRAMOTA U SRPSKOM FUDBALU: Dvojici igrača nuđene pare da nameste meč! Odbili su, pa su im upućene pretnje!
Fudbalska lopta - ilustracija, Foto: Reuters

STRAŠNO

NOVA SRAMOTA U SRPSKOM FUDBALU: Dvojici igrača nuđene pare da nameste meč! Odbili su, pa su im upućene pretnje!

Dokle više, gospodo?

Objavljeno: 09:39h

Tokom vikenda koji iza nas, završena je grupna faza tradicionalnog turnira ''Čukarica 2019'' koji se održava na terenima na Adi Ciganliji!

Možda to i ne bi bila vest za mejnstrim medije da tamo nije viđen jadan pokušaj nameštanja utakmice, a u glavnoj ulozi bila je FK Rakovica!

Sportski žurnal prenosi da je dvojici igrača tog tima nuđen novac da nameste odgovarajući rezultat na meču sa Borcem iz Ostružnice. Kada su to odbili, upućene su im pretnje.

Ni Čelsi ni Junajted nisu u konkurenciji za titulu, pa je FA kup dobra prilika za utehu. Večeras na Stamfordu igraju u četvrtfinalu, kec je 2,05, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Mančester Junajted.

Imena fudbalera nisu otkrivena radi njihove bezbednosti i dalje istrage, dok se odigrana utakmica upisala kao neodigrana. Tačnije, susret je održan bez pisanja rezultata.

- Dešavalo se i ranijih godina da neko nepoznat nudi igračima novac za određeni rezultat. Nadležni nisu reagovali, zato se situacija ponavlja. Mi ne nameštamo i uvek će tako biti, a krivac je onaj ko dozvoljava da se prijateljski susreti nižerazrednih amaterskih ekipa stavljaju na kladionice i na njih ulaže veliki novac - rekao je za Žurnal predsednik Rakovice Igor Dejanović.

Turnir se nastavlja u sredu baraž mečom između Milutinva i Velike Moštanice, dok su susreti četvrtfinala na programu u subotu i nedelju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.