TUGUJU CRNO-BELI ZBOG ZVEZDAŠA: Ovako se Partizan oprostio od Šabana Šaulića!
Šaban Šaulić, Foto: Printscreen

OGROMNA TUGA

TUGUJU CRNO-BELI ZBOG ZVEZDAŠA: Ovako se Partizan oprostio od Šabana Šaulića!

Poznato je da je trener fudbalera Partizana Zoran Mirković bio u braku sa Šaulićevom ćerkom Sanelom iako je pevač bio vatreni navijač Crvene zvezde

Objavljeno:

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle nastupa u Nemačkoj.

Poznato je da je trener fudbalera Partizana Zoran Mirković bio u braku sa Šaulićevom ćerkom Sanelom iako je pevač bio vatreni navijač Crvene zvezde.

Povodom Šaulićeve smrti oglasio se i FK Partizan.

- FK Partizan izražava iskreno saučeće porodici Šaulić povodom iznenadne smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića koji je jutros poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Neka mu je večna slava - napisano je na Instragram nalogu FK Partizan.

Strateg crno-belih Zoran Mirković je o svom tastu pričao u nedavnom intervjuu za portal Mondo.

- Š kao Šaban Šaulić - Moj tast. Slušao sam njegove pesme i pre nego što smo postali familija. Ali sada kada sedite i slušate uživo, mnogo lepše zvuči. Skroz druga vrsta zadovoljstva. Ne, nije to zetu na uvce, uvek je sa nama neko veće društvo i bude onako... baš za dušu. Šaban se razume u fudbal, igrao je ranije dok nije počeo pevačku karijeru i često komentarišemo utakmice. Strastveni je kladioničar, što ja nikako ne podržavam. Nikada se u životu nisam kladio i ne razumem ljude koji imaju taj porok. Mislim da se tast i mnogi drugi neće naljutiti, ali za mene je kladionica jedna vrsta poroka. Doduše, on u tim svojim prognozama, listićima i papirićima zaista pogađa i osvaja novac. Dakle, i tek ako se razume u fudbal - rekao je trener Partizana.

Iako je poznato da Šaban Šaulić nije često govorio o sportu, ostaće upamćene njegove objave na Instragramu posvećene unuku Luki Adžiću i zetu Zoranu Mirkoviću.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.