CRVENO-BELI TRAMVAJ TUTNJAO KROZ BEOGRAD: Zvezdini igrači vozili navijače kultnom trasom!
Tramvaj Crvene zvezde, Foto: Printscreen/Facebook/FK Crvena zvezda

Kao nekada

CRVENO-BELI TRAMVAJ TUTNJAO KROZ BEOGRAD: Zvezdini igrači vozili navijače kultnom trasom!

Druženje igrača i navijača uoči početka prolećne polusezone

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde vozili su se tramvajem, obeleženim klupskim bojama i grbom, po Beogradu pre starta prolećnog dela sezone i meča protiv Vojvodine u Superligi. Aleksa Vukanović, Miloš Vulić, Branko Jovičić i Erik Jirka družili su se i potpisivali autograme navijačima, među kojima je bio veliki broj dece.

- Idemo na tri boda, razmisljamo samo o tome, a ne o remiju ili, ne daj bože, porazu. Cilj je titula, ona se podrazumeva - rekao je Vukanović tokom vožnje u kojoj je potpisivao autograme, slikao se i družio sa navijačima. O akciji Zvezde, odnosno vožnji tramvajem od Gospodarske mehane do Bogoslovije i nazad, kaže da je pravi potez.

- Predivan je osećaj, lepa je stvar da se skupimo i družimo u velikom broju. Akcija je sjajna, kako za grad, tako i za klub - naveo je prvi strelac Superlige sa 12 golova. Trasom od Gospodarske mehane, preko centra grada, pa sve do Bogoslovije i nazad, ruta je specifičnog tramvaja u kome su bila četvorica fudbalera. Crveno-beli su na taj način hteli da evociraju uspomene na ranije vremena kada se baš tramvajem išlo na utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine sutra igraju od 16 sati na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.