DŽIP ME ISEKAO, BAJE SPUŠTIŠE PROZOR! SPUSTIM I JA, ŠTA ĆU! Bambi se setio scene s ruskim žestokim momcima!
Zoran Tošić se setio nekih detalja iz karijere, Foto: Starsport©

Zanimljivi detalji iz karijere

DŽIP ME ISEKAO, BAJE SPUŠTIŠE PROZOR! SPUSTIM I JA, ŠTA ĆU! Bambi se setio scene s ruskim žestokim momcima!

Fudbaler Partizana se setio i kako su ga Milovanović i Basta ubeđivali da pređe u Zvezdu

Objavljeno:

Jedan od najiskunijih fudbalera Partizana i u Superligi, Zoran Bambi Tošić, ispričao je neke zanimljive detalje iz svoje duge i uspešne karijere.

Krilni fudbaler crno-belih je u intervjuu za "Sportski žurnal" pričao kako su ga svojevremeno Dejan Milovanović i Dušan Basta vrbovali da pređe u Crvenu zvezdu.

- Bio sam na EP za mlade, Đukić je bio selektor. Basta i Deki Milovanović svaki dan: "E, je l' bi došao kod nas"?. Sad, da li im je Piksi rekao, koji je tada bio predsednik... Niko iz kluba me nije direktno kontaktorao, Naravno, nikad nisam ni razmišljao o Zvezdi. Otkad znam - navijač sam Partizana. Brat je, doduše, bio Zvezdaš, ali kada sam došao u Humsku, morao je da promeni tabor - ispričao je Zoran Tošić.

Zoran Tošić je setio i jedne scene sa ruskim žestokim momcima
Zoran Tošić je setio i jedne scene sa ruskim žestokim momcimafoto: Starsport©

On se setio i kada je došao u Rusiju i postao član CSKA iz Moskve, kada je imao jednu umalo neprijatnu situaciju sa nekim lokalnim žestokim momcima, ali ga je izvuklo to što je Srbin.

- Po prelasku u CSKA vozio sam se Moskvom. Odjednom, neki džip me isekao. Stao pored mene" Spustiše "baje" prozore, ja isto, šta ću... Urlaju da sam kriv! Pitaju "Odakle si?". Kažem "Srbin". Nasmeju se: "Brat Srbin? Vozi!'' - opisao je Tošić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.