Incidenti u Ivanjici: Lalatović i trener Javora nasrnuli jedan na drugog!

Jedva sprečen sukob

Incidenti u Ivanjici: Lalatović i trener Javora nasrnuli jedan na drugog!

Ponovo je bačena senka na srpski fudbal i to od strane onih koji bi trebalo da uče ovdašnje igrače ponašanju - trenera
Objavljeno:

Ne može bez incidenata u srpskom fudbalu, a najčešće se u njima nađe mladi stručnjak Nenad Lalatović koji očigledno nikako da smiri svoje emocije kojima previše dopušta da ovladaju njime. Tako je u duelu četvrtfinala Kupa Srbije između njegove Vojvodine i Javora u Ivanjici ušao u sukob sa trenerom domaće ekipe, Mladenom Dodićem i tom prilikom je izgovorena bujica psovki i uvreda, javlja "Blic".

Sve se dogodilo u finišu utakmice kada su Novosađani imali prednost 2:1, a jedan njihov igrač je ležao povređen na terenu. - P***o, što ne zaustaviš igru - viknuo je Lalatović, navodno, Dodiću, koji kada je shvatio da se njemu obraća, je odgovorio: - Meni se obraćaš? Meni? Ja da sam video da igrač leži, ja bih prekinuo igru.
Saša Pavlić Koky
Nakon toga su se njih dvojica zaleteli jedan na drugog, a samo zahvaljujući njihovim saradnicima izbegnut je sukob, iako su obojica izgovorili mnogo uvreda i psovki tom prilikom. Dodić je vikao "Ti ćeš meni da držiš predavanje", dok je Lalatović odgovarao psovkama i pozivima na tuču. Na kraju, Javor je uspeo da dođe do izjednačenja, a onda posle boljeg izvođenja penala izbori i plasman u polufinale Kupa. (Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.