KOSAN OPET RASPALIO: Dva kluba drže monopol, jer su na državnom budžetu i ponašaju se kako hoće!
Milorad Kosanović je uvek bez dlake na jeziku govorio ono što misli, Foto: Starsport©

Što na umu to na drumu

KOSAN OPET RASPALIO: Dva kluba drže monopol, jer su na državnom budžetu i ponašaju se kako hoće!

Iskusni stručnjak je pričao o problemima sa kojima se suočava većina klubova iz Superlige

Objavljeno:

Milorad Kosanović je uoči početka prolećnog dela sezone ponovo podigao prašinu svojom izjavom u vezi sa srpskim fudbalom.

Poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, kada je sumirao rad ove zime sa Napretkom, ali i situaciju sa kojom se suočava većina superligaša, iskusni trener je poručio da su dva kluba u boljem položaju od ostalih.

- Ostali smo bez šest igrača, došli su šestorica novih, ali većina klubova ima iste probleme. Sve je manje kvalitetnih igrača u Srbiji, i onda ih morate sami praviti i razvijati. Kvalitetni igrači idu u dva kluba u zemlji, koji drže monopol, jer žive na državnom budžetu, i oni mogu da se ponašaju kako hoće, a mi drugi kako možemo - raspalio je Kosanović i dodao:

Milorad Kosanović je rekao da dva kluba uzimaju sve igrače
Milorad Kosanović je rekao da dva kluba uzimaju sve igračefoto: Saša Pavlić Koky

- Napredak je učinio maksimalno što je mogao i u naredna tri,četiri kola će uspeti da digne formu, jer nam vremenski uslovi to nisu dozvolili u pripremnom programu. Sve snage moraju da budu usmerene na to da izdržimo prvih nekoliko kola.

On se osvrnuo i na nedavni incident u Kruševcu, gde su bili napadnuta dvojica afričkih fudbalera koji igraju za Napredak.

- Želim da se zahvalim svima na podršci koju su pružili našim igračima. Njih dvojica su spremni za utakmicu protiv Voždovca, i nadamo se da će sve biti kako treba - najavio je Kosanović igranje N'Dijajea i Regisa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.