Tomićev prvenac: Partizan uz sumnjiv gol i promašeni penal izborio polufinale Kupa! (FOTO) (VIDEO)

Kup Srbije, četvrtfinale

Tomićev prvenac: Partizan uz sumnjiv gol i promašeni penal izborio polufinale Kupa! (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli su na stadionu u Humskoj, u sablasnoj atmosferi, uspeli da obezbede plasman u polufinale najmasovnijeg takmičenja
Objavljeno: 20:42h

Nakon poraza u jubilarnom 150. večitom derbiju od Crvene zvezde, fudbaleri Partizana savladali su niški Radnički sa 2:0, u okviru četvrtfinala Kupa Srbije. Crno-beli su na stadionu u Humskoj u sablasnoj atmosferi, bez prisustva navijača, stigli do željenog trijujmfa u vrlo zanimljivoj utakmici. Ovo je inače prvi trijumf Ivana Tomića od kada je preuzeo crno-bele. Prethodno, Partizan je izgubio dve utakmice u Superligi Srbije, od OFK Beograda i Crvene zvezde identičnim rezultatom (2:1).

Plasman u polufinale osigurali su agilni Nemanja Mihajlović, o čijem vodećem golu će biti dosta reči narednih dana, te Alen Stevanović odličnom reakcijom i evrogolom u finišu meča.
Trijumf crno-belih kogao je da bude i ubedljiviji, ali je golman Radničkog, Aleksandar M. Jovanović zaustavio jedanaesterac Nemanji Mihajloviću na početku drugog dela meča.
Partizan - Radnički Niš 2:0 Stadion:
Gledalaca: Sudija: Strelci: Partizan:
Radnički Niš: ČETVRTFINALE KUPA SRBIJE 2:0 0:2
2:2 - penalima 5:3 2:0 TOK MEČA Kraj utakmice.
87. minut
82. minut
80. minut - GOOOL! Partizan vodi sa 2:0! Nebojša Kosović je proigrao Stevanovića, koji je odmah nakon prijema lopte desnom spoljnom matirao nemoćnog Jovanovića. Lopta je završila ispod prečke! 76. minut 73. minut
67. minut 60. minut
57. minut 55. minut - Partizan ponovo u odličnoj šansi, ali golman Jovanović ponovo briljantan!
50. minut - Mihajlović nije uspeo da realizuje najstrožu kaznu!
49. minut - PENAL za Partizan! Počelo je drugo poluvreme.
Kraj prvog poluvremena. 41. minut 36. minut - Mihajlović u novoj odličnoj šansi! Međutim, mladi napadač bio je neprecizan.
28. minut Sjajna šansa za crno-bele, ali Aleksandar S. Jovanović skida zicer! Mihajlović je mogao da povisi na 2:0. 25. minut
Ofsajd ili ne? O ovome će takođe biti reči narednih dana.
18. minut - GOOOL! Nemanja Mihajlović postiže vodeći pogodak za Partizan! Nakon dodavanja Kosovića, loptu je dodirnuo Saša Lukić, a mladi napadač je potom zatresao mrežu, ali, čini se, iz sporne situacije.
14. minut 7. minut Utakmica je počela. Poznat su sastavi Partizana i Radničkog:
Partizan ispašta zbog bakljadi Grobara: Crno-beli bez publike u Kupu Srbije! O MEČU Ivan Tomić Tomić pred Radnički: Razočaran sam! Pročitao sam da smo još i dobro prošli u derbiju!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.