Mirković najavio neke nove klince u Partizanu: Pobeda je imperativ i to na svakoj utakmici!
Zoran Mirković očekuje pobedu na severu Vojvodine, Foto: Starsport©

superliga, 22. kolo

Mirković najavio neke nove klince u Partizanu: Pobeda je imperativ i to na svakoj utakmici!

Utakmica 22. kola Super lige između Bačke i Partizana igra se u subotu, od 13 časova

Objavljeno: 21:05h

Drugi deo sezone za fudbalere Partizana počinje u subotu u Bačkoj Palanci. Crno-beli će u 22. kolu Super lige biti gosti Bačke, a Zoran Mirković najavljuje napad na tri boda.

- Postavili smo sebi visoke ciljeve u drugom delu sezone. Idemo na pobedu na svakoj utakmici, a prva je protiv Bačke. Oni su u međuvremenu promenili trenera, došao je Zoran Govedarica, koji je impulsivan, disciplinovan i borben čovek, a tako mu i ekipe igraju. Bačka je iskusna ekipa, a najveća opasnost će nam pretiti od Bjeloša, Radinovića, Gavrića i Radovića, rekao je Mirković.

Fudbaleri Partizana na pripremama u Turskoj
Fudbaleri Partizana na pripremama u Turskoj foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan je pružao “šarene” partije tokom priprema, a Mirković je bio vidno nezadovoljan posle poslednje provere protiv Mladosti iz Doboja.

- Mislim da su igrači shvatili da u svaku utakmicu moramo da uđemo maksimalno ozbiljno i koncentrisano, jer ako uđemo kako ne treba onda će to ličiti na poslednju proveru protiv Mladosti, na mečeve iz prošle polusezone protiv Bačke, Proletera, Spartaka…

Strateg crno-belih, Zoran Mirković
Strateg crno-belih, Zoran Mirković foto: Starsport©

Trener crno-belih u Bačkoj Palanci neće moći da računa na četvoricu igrača. Pantić i Ivanović su povređeni, Urošević je suspendovan, a novajlija Musa Ndžaje se posle povrede suočio i sa gripom.

I to je jedan od razloga zbog kojih je Mirković najavio promene u startnoj postavi, ali i veću šansu mladim igračima u drugom delu sezone.

- Omladinci koji su bili sa nama na pripremama će dobiti šansu u prolećnom delu sezone jer su to radom na pripremama zaslužili, zaključio je Mirković.

Utakmica 22. kola Super lige između Bačke i Partizana igra se u subotu, od 13 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.