Vranje je na nogama, stigao je Đani: Gorim od želje da počnu utakmice, radićemo mukotrpno jedni za druge!
Bivši fudbaler Partizana, Boltona, Aston Vile, Kristal Palasa - Saša Ćurčić, Foto: Youtube / Printscreen

pojačanje

Vranje je na nogama, stigao je Đani: Gorim od želje da počnu utakmice, radićemo mukotrpno jedni za druge!

Vranjanci drugi deo sezone počinju na poslednjem mestu superligaške tabele, sa samo 10 bodova

Objavljeno: 19:57h

Saša Ćurčić se priključio Dinamu iz Vranja, u kojem će u narednom periodu obavljati dužnog pomoćnika šefa stručnog štaba.

Bivši fudbaler Partizana, Boltona, Aston Vile, Kristal Palasa… izazvao je veliku pažnju javnosti posle dolaska u Vranje.

- Cela simbioza, struktura, cela hemija Dinama je promenjena. Videćete, to nije isti tim od jesenas - rekao je u svom stilu popularni Đani

Vranjanci drugi deo sezone počinju na poslednjem mestu superligaške tabele, sa samo 10 bodova.

– Pogled na tabelu je varljiva stvar, to nije odraz moći i kapaciteta ovog tima koji sada ima Dinamo i nadam se da će se stanje na tabeli brzo promeniti. Gorim od želje da krenemo u takmičarski ciklus, da uđemo u tehničko-taktičke varijante, jedva čekamo da izađemo na teren – dodao je Ćurčić.

Saša Ćurčić je postao pomoćni trener Dinama iz Vranja
Saša Ćurčić je postao pomoćni trener Dinama iz Vranja foto: Beta

Ćurčić je dodao da je reakcija fudbalera na njega “prirodna”, jer je i njegovo ponašanje i ophođenje sa ljudima “uvek prirodno”.

– Kod mene nema ničeg lažnog, ničeg “fejk”, ta simbioza i energija zračiće obostrano. Moja je karakteristika da sam igračima brat i prijatelj i radićemo mukotrpno jedni za druge. Radićemo bez pritiska, bez drame i euforije, bez “negative” i preteranih emocija sa ciljem da kroz zajedništvo napravimo rezultat – dodao je Ćurčić, apelujući na fudbalere da “zbog bioritma, fizioloških procesa, tempiranja forme, kontinuiteta dobrih igara žive fudbal i izvan terena”.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.